valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Те ся почват нервите,щото Котката се прибра Аха къде е ходила до сега, да разхожда Кучетата ли Или по Мъже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ау някакъв пожар станало в Девня 4 деца са изгорени, едното има 90 процента изгаряния ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 :o Ебаси и ужаса Вече взе да ми писва от тия черни събития -_- Нямам думи вече, все по-зле и по-зле, става тоя живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бе кажи му България и няма нужда да продължаваш -_- Точно казано Вижте тук Посети моя сайт Моето число на моя жизнен път е 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 айде де, нека пускаме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Нямаше бе,бях на скендъл с Котката :beat: Точно казаноВижте тукПосети моя сайтМоето число на моя жизнен път е 5 Числото на вашия жизнен път е 6Знам аз ,че е 6 затова исках да съм номер 6 във форума :innocent: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Точно казано Вижте тук Посети моя сайт Моето число на моя жизнен път е 5 Числото на вашия жизнен път е 9 Числото на вашата лична година е 9 Числото на вашия личен месец е 11 Числото на вашия рожден ден е 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Нямаше бе,бях на скендъл с Котката :beat:Числото на вашия жизнен път е 6Знам аз ,че е 6 затова исках да съм номер 6 във форума :innocent: Какво е направила отново Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Какво е направила отново Tя нищо не прави,само седи като сопол по цял ден :wasted: Числото на вашия жизнен път е 9Числото на вашата лична година е 9Числото на вашия личен месец е 11Числото на вашия рожден ден е 13 Саки бе,кой го направи тва лого беее,толкова е якоо,има ли други Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Tя нищо не прави,само седи като сопол по цял ден :wasted: Там ли е проблема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Tя нищо не прави,само седи като сопол по цял ден :wasted: Саки бе,кой го направи тва лого беее,толкова е якоо,има ли други Аз си го наплайх И се описвам на мястото на алигатолчето, лежа вълху "Ламания" Шъ Мъ извинявате, ама нимога да казвам "Р" На мени що ни излизат другити имотинки ва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Аз си го наплайх И се описвам на мястото на алигатолчето, лежа върху "Рамания" Шъ Мъ извинявате, ама нимога да казвам "Р" На мени що ни излизат другити имотинки ва? Щото трябва да си ги пуснеш..искам още логота беее Направи едно и за червения скин,това го решихме за заеления да го сложимеее :1000 (11): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Я бързо, който не си е сложил снимка в Темата със фотосите до ходи, че да не ви строявам, един по един Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Щото трябва да си ги пуснеш..искам още логота беее Направи едно и за червения скин,това го решихме за заеления да го сложимеее :1000 (11): Аааа, ни си гУ давамм Сам си го наплайх Сига си напраа с калтооон нетуолк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Как се пише тая причина за редакцията бре Саки? Аааа, ни си гУ даваммСам си го наплайх Сига си напраа с калтооон нетуолк Е няма пък беееее,ще го дадешшшшшшшш,аз съм влюбена в негоооооНаправи и за червената Раманияяяя и за синятааааа,искааааааам Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Я бързо, който не си е сложил снимка в Темата със фотосите до ходи, че да не ви строявам, един по един Мени ма има у плофила му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 подписа ми е луд нали ? Жалка работа!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Как се пише тая причина за редакцията бре Саки? Е няма пък беееее,ще го дадешшшшшшшш,аз съм влюбена в негоооооНаправи и за червената Раманияяяя и за синятааааа,искааааааам КатУ натисниш бутоня "Едит" най-отдоли пиши "Пличина за лидакцията:" ШЪ ходя да си плайкам логутаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Мени ма има у плофила му На кой Плофил бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Мени ма има у плофила му Чу ли ме бееееее крокодил такъффффффффф :inlove: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На кой Плофил бе Хабиди на моя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 майко тука отново настана лудница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Хабиди на моя Бе направи ми крокодилка червна беееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Чу ли ме бееееее крокодил такъффффффффф :inlove: Аку мойх та чуяяя, щех да си говолим. Аз ни моа да кажа "Р" ти па нимойш да кайш "И" "Не иска да ми направо кЛокодилче " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 майко тука отново настана лудница!Иди си напиши пак мнението за мен в профила, че пак барах де не трябва Бе направи ми крокодилка червна беееее Ч стига Вика Споко, той е добро момче, ще ти направи всичко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари