valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Мали как се наспах :1000 (29): Честито Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ако имате желание... давайте предложения за годишните награди ТУК Супер Идея подкрепям те изцяло за нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 двееееееееее трииииии четирииииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 двееееееееее трииииии четирииииииииииии И ще си паднала :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ахахахаха валее определено и на двете ни има пшо нещо въпроса е какво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ахахахаха валее определено и на двете ни има пшо нещо въпроса е какво Заспах със Лаптоп в ръцете ставам да си измия маската от лицето, правих си пилинг на лицето, някаква морска маска и сега за пъпки :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ахаха милата... аз заминавам да спа че нещо мнооо ми се спи и незнам как ще прекарам тая нощ/// ако не се засечем... весело посрещане мноооогоооооооо подаръци и малко пиене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ахаха милата... аз заминавам да спа че нещо мнооо ми се спи и незнам как ще прекарам тая нощ/// ако не се засечем... весело посрещане мноооогоооооооо подаръци и малко пиене Мерси Миличка и на теб весело прекарване и внимавай с чашката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Малиии как валиии туккк.. ужасссс направо....БУРЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Мерси Миличка и на теб весело прекарване и внимавай с чашката а не никакво пиене..... а и при това съм си в нас тая вечер с нашите...никакви излизания с никой било то и с Брад Пит... оставам си вкъщиМалиии как валиии туккк.. ужасссс направо....БУРЯ!кофти тръпка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Малиии как валиии туккк.. ужасссс направо....БУРЯ! За момент щях да те попитам къде, ама навреме се сетих, и кво вали,сняг, дъжд, градушка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 За момент щях да те попитам къде, ама навреме се сетих, и кво вали,сняг, дъжд, градушка а къде че аз незнам... а нали съм си Мара подробната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 а къде че аз незнам... а нали съм си Мара подробната Австралия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Австралия ооо далечко е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ооо далечко е Доста и то Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Абе тази вечер не се ли взима прошка бе ???????? ако е така всеки който ме е обидил да си поиска прошка от мен Както и аз искам прошка от всички на които трябва да ми простят Аз съм простил на много хорааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Абе тази вечер не се ли взима прошка бе ???????? ако е така всеки който ме е обидил да си поиска прошка от мен Както и аз искам прошка от всички на които трябва да ми простят Аз съм простил на много хорааааааааааа Прости ми за всичко Приятно прекарване на празника и Весала Коледа, Чаоооо... Отивам да се приготвя, малко ще по работим тая вечер и после ще празнуваме и ние Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Абе тази вечер не се ли взима прошка бе ???????? ако е така всеки който ме е обидил да си поиска прошка от мен Както и аз искам прошка от всички на които трябва да ми простят Аз съм простил на много хорааааааааааа ехеееее много бързаш.... към февруари март се взимат прошки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 ехеееее много бързаш.... към февруари март се взимат прошки е да бе аз знам че официално се вземат прошки на ЗАГОВЕЗНИ но баба ми ми каза че и на днешна дата може да се иска прошка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 е да бе аз знам че официално се вземат прошки на ЗАГОВЕЗНИ но баба ми ми каза че и на днешна дата може да се иска прошка предпочаитам да си спазвам традицията която си я знам аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 тцтцтц колко е запустяло и тукаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Oчаквайте.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Добро коледно утро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Добро утро и весела коледа на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Весела Коледа на всички съфорумци и от мен !! Нека коледната звезда огрява твоя път в живота! Нека здравето и късмета бъдат твои спътници! А сърцето и умът твои съветници! И не ЗАБРАВЯЙ да оставиш едно отворено прозорче в сърцето си, за хората които те обичат! Весела Коледа ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари