danzel54 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Весела коледа на всички!!! Пожелавам мн щастие, любов, здраве и само положителни емоции в този период на годината на вас и вашето семейство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 я кажете сега какво ви донесе дядо коледа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 я кажете сега какво ви донесе дядо коледа Секси очила на Гучи, страхотни обувки, 2 панталона, мн париии, шоколадии...какво ли не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Весела Коледа на Всички, пожелавам ви да сте здрави, да имате много късмет, пари и всичко, каквото си пожелаете да го имате я кажете сега какво ви донесе дядо коледаМултифункционална машинка, хем електрическа четка, маша, и някви други представки Портфейл за паричките през новата година Огремен Шоколадов Дядо Коледа, Шоколади, Крем за лице, като се прибера в Бг ще си получа другите подаръци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 аааааа много сте мълчаливииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 аааааа много сте мълчаливииииии Аха :1000 (29): Айде до после дружки отивам да си дръпна един душшшшшшшшшшш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Квоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 ето мееееееееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 ето мееееееееееееееееее Сети се аз две не виждам вече Спи ми се адски многоо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Сети се аз две не виждам вече Спи ми се адски многоо аа сорка ама требваше да ида да си получа подаръците който дядо коледа ми беше оставил под елхата на иван Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 май е време да питам.... а ретро хитчета ще се пускат ли??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 май е време да питам.... а ретро хитчета ще се пускат ли??? А незаааааам,аз съм само новинарка от ретро хитове и подобни теми не разбирам :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 А незаааааам,аз съм само новинарка от ретро хитове и подобни теми не разбирам :1000 (29): лъжешшшшшшшшшшш........ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 лъжешшшшшшшшшшш........ Е така сте ме определили вие де,аз кво разбирам иначе Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Е така сте ме определили вие де,аз кво разбирам иначе ех.... значи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 ех.... значи Кво да се прави...такъффф е живота Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 май е време да питам.... а ретро хитчета ще се пускат ли??? ами питай шефката която се занимаваше с ретрото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 ами питай шефката която се занимаваше с ретрото Авторските права за темата са мои бре,тя е моя идеяяя :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Няма противоотроваааааааааааа срещу твоята любов,ти си болка но отново тебе искам доживооооооооооооот Авторските права за темата са мои бре,тя е моя идеяяя :1000 (29):ми дай правата тогава мааз имах предвид Валя,те се занимаваше последно с ретрото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 Няма противоотроваааааааааааа срещу твоята любов,ти си болка но отново тебе искам доживооооооооооооотми дай правата тогава мааз имах предвид Валя,те се занимаваше последно с ретрото Ми да де това ти казвах,оффффф Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 и ся последно ще има или нема да има ретро хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ми да де това ти казвах,оффффф да разбрах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 и ся последно ще има или нема да има ретро хит? Ми продавам авторските права,някой ще ги купи ли Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари