petrohancho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ще ви пожелая лека нощ, че ми отнемат компа.Като го освободят ако още съм буден ще се включа пак. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ама за кво тва,да оставаш повече време ли бре Е аз така или иначе сега ще се върна де, еми де да ги знам и аз, предполагам можеби за целия сезон, ама той почва от март месец Ще видим има време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И едно мерси за поздрава не казахте ейй :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Ще ви пожелая лека нощ, че ми отнемат компа.Като го освободят ако още съм буден ще се включа пак. :1000 (29):Лекичкааа И едно мерси за поздрава не казахте ейй :1000 (1):Ми да,щото ни се избра парче от моята Новогодишна форум баница :1000 (1): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И едно мерси за поздрава не казахте ейй :1000 (1): много мерсииииииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И едно мерси за поздрава не казахте ейй :1000 (1): Опс извинявай Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Лекичкааа Ми да,щото ни се избра парче от моята Новогодишна форум баница :1000 (1): Къде си я скрила тая баница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Нямаш право да си използваш правата в моя тема,има си условия за вклчване в баницата,редно е да ги спазваш ооооо не мога да се разправям тая вечер с тебе днес май не си станала нормално, а с лице към чаршафа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ми да,щото ни се избра парче от моята Новогодишна форум баница :1000 (1): Тони от къде е измъкна тази иконка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 http://vbox7.com/play:8bed546a Не са ли сладкии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Къде си я скрила тая баница Ами в общи приказки Не виждаш ли кво Да не си подпийнал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 http://vbox7.com/play:8bed546a Не са ли сладкии мда верно много са сладки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=955 Ето тук е баницата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 пием на екссссссссс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 пием на екссссссссс Какво пиеш бе, ти хапчета не пиеш ли , нали си зле :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Какво пиеш бе, ти хапчета не пиеш ли , нали си зле :1000 (1): е и хапчета пия ама и малко водка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 А Виктор се е писал за момиченце с червно в банцицата Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 :roll1: :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ами в общи приказки Не виждаш ли кво Да не си подпийнал Понеже се намъкнах от портала тука и не съм минавал през общи приказки и затова не съм видял , сега видях вече П.с подпийнал съм и съм похапнал хехех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Така е като ми пипа в темите де не трябва и незнае кое кво е :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 А Виктор се е писал за момиченце с червно в банцицата Е не му се пресмивай де объркал се е Понеже се намъкнах от портала тука и не съм минавал през общи приказки и затова не съм видял , сега видях вече П.с подпийнал съм и съм похапнал хехехБраво на теб, аз нещо е карам на сладко днес , сега ще опъна едно пудинг Кремче, да не ми заслабне дупето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Малееее,много ми се доспа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 шалялялляяяяяяяяяяяяяяяя питона искаш ли да ти покажа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Няма Айм Сорри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Няма Айм Сорри Иво ти от де си бре момко? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари