Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Аку мойх та чуяяя, щех да си говолим. Аз ни моа да кажа "Р" ти па нимойш да кайш "И" "Не иска да ми направо кЛокодилче " Искам кЛокодилллллллллллллл моля тееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бе направи ми крокодилка червна беееее Челвен? Добле, след 20-13 минути шъ ти гу дам, ама нема да е баш същуту Щот съм хитъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Аку мойх та чуяяя, щех да си говолим. Аз ни моа да кажа "Р" ти па нимойш да кайш "И" "Не иска да ми направо кЛокодилче " Абе вие не можете ли да пишете, като хората, трябва да си викна преводач Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Челвен? Добле, след 20-13 минути шъ ти гу дам, ама нема да е баш същуту Щот съм хитъл Ама да е сладка...като менИиии,може и дебеланка да е Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ама да е сладка...като менИиии,може и дебеланка да е Сига та почвЪм, саму да си запала идна сигара, ама низнам баш чилвен дали шЪ стани, тляя да стани Има и на Кучи, аку искаш на него пълво, и ми кажи колку голямо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ама да е сладка...като менИиии,може и дебеланка да е Клокодилка ли ще ти прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Сига та почвЪм, саму да си запала идна сигара, ама низнам баш чилвен дали шЪ стани, тляя да стани Има и на Кучи, аку искаш на него пълво, и ми кажи колку голямо? Бе може да не съм кЛокодилка,ама нещо сладко като тоз кЛокодил да съм Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Не мога да си кача снимките в Прикачи.ком,я дайте нещо друг сайт Как да не става, то сега нещо са го променили Айде аз отивам да се чипам, до после Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Не мога да си кача снимките в Прикачи.ком,я дайте нещо друг сайт Е нали тука можеш да качваш в рамания и да даваш линкове де,нали има такава екстра бре Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 вече съм тук, ако трям на някой да свирка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Как да не става, то сега нещо са го променили Айде аз отивам да се чипам, до после Божке,кога направи 200 поста ма булка :5_s: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бе може да не съм кЛокодилка,ама нещо сладко като тоз кЛокодил да съм Чисто челвен ли искаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Я...и аз съм направила 200 поста Чисто челвен ли искаш?Ми такъв да отива на другия скин деее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Малвинка преместих се в клубче и сега пиша от там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Малвинка преместих се в клубче и сега пиша от там! Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Я виж http://www.skyauto.eu/ramania/uploads/phot...-1195679661.png АкУ ни ти халеса, кажи кое да оплавя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Добър вечер на всичкиииииииииииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Я вижhttp://www.skyauto.eu/ramania/uploads/phot...-1195679661.pngАкУ ни ти халеса, кажи кое да оплавя халесва миии,ама може ли по шарена да е Мелиска Добър вечер на всичкиииииииииииииииииии Оправи си подписаааа,че ми идва цирка в повечееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 халесва миии,ама може ли по шарена да е Мелиска Оправи си подписаааа,че ми идва цирка в повечееееее Къв цвят искаш да е името Але, позлаФ Corona - Baby Baby (Lee Marrow Remix) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 халесва миии,ама може ли по шарена да е Мелиска Оправи си подписаааа,че ми идва цирка в повечееееее не ми прави такива забележки за добре дошъл ма вместо да ме посрещнеш с целувки,ти ко ? бучиш ми няква Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Къв цвят искаш да е иметоАле, позлаФ Corona - Baby Baby (Lee Marrow Remix)Бе трябва ли да съм баш Крокодилка,неможе ли да съм нещо друго сладичкУууИначе може да съм розова със жълто крокодилката де,а за името си е добре жълтои ако може очите ми да са нормални,а не розови не ми прави такива забележки за добре дошъл мавместо да ме посрещнеш с целувки,ти ко ? бучиш ми някваЗамълчи беее,аз съм розова кЛокодилкаааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бе трябва ли да съм баш Крокодилка,неможе ли да съм нещо друго сладичкУууИначе може да съм розова със жълто крокодилката де,а за името си е добре жълтои ако може очите ми да са нормални,а не розови Замълчи беее,аз съм розова кЛокодилкаааа забелязах незнам дали ще мога да спя тази вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 забелязах незнам дали ще мога да спя тази вечер Що? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Що? щот си много красива крокодилка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бе трябва ли да съм баш Крокодилка,неможе ли да съм нещо друго сладичкУууИначе може да съм розова със жълто крокодилката де,а за името си е добре жълтои ако може очите ми да са нормални,а не розови Замълчи беее,аз съм розова кЛокодилкаааа Е, ся след 5 минути ти даам другото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари