Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 а така газ на музиката по това радио ей такива най ги обичам мазни мазни :> Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 (редактирано) смееш ли гледай тука къв купон си заформям сама хахахати си мъертва за менеееееееееееееее Евала ти правя купона е на 6+ Редактирано Декември 26 от `ChiNki` Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ох,аз ще спя И аз да дръпна песничките и лягам, че след 6 часа трябва да ставам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 И аз да дръпна песничките и лщгам, че след 6 часа трябва да ставам Еееееее,тъко т ми трябваше Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И кой каза дай газ на КАМАЗА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Евала ти правя купона е на 6+и алкохола е 6+ при менетреленомееееееееееееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 И аз да дръпна песничките и лщгам, че след 6 часа трябва да ставам И аз трябва да ставам утре рано, към 11 часа Ама тая вечер как се нафлуудих ще спя спокойно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Еееееее,тъко т ми трябваше Ами освен утре следобед дано само да не съм изморена, ама мисля, че ще мога,поне час, два Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Никой ли не иска д анпаравиме нещо добро,да зарадваме някой,много сте лоши значи Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Никой ли не иска д анпаравиме нещо добро,да зарадваме някой,много сте лоши значи може ли утре че сега съм заета с водка и пеене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 и алкохола е 6+ при менетреленомееееееееееееееееееееее Тъкмо щях да те питам дали има малка помощ и алкохола Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Искаме как да не искаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Никой ли не иска д анпаравиме нещо добро,да зарадваме някой,много сте лоши значи Само кажи кво щом е за дорбо съгласен съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Искаме как да не искаме Ми другите не искат Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тъкмо щях да те питам дали има малка помощ и алкохола ми сметай пина колада... бяло вино и ся водка с антибиотикМи другите не искат аз утрееееееееееееее сега ми е пияно у тиквата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Само кажи кво щом е за дорбо съгласен съмМи писах в предната страница вече,ама никой не обърна внимание ми сметай пина колада... бяло вино и ся водка с антибиотиказ утрееееееееееееее сега ми е пияно у тикватаДа,а утре ще имаш пък махмурлук Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 аз утрееееееееееееее сега ми е пияно у тиквата хаха Аз ще помагам и за теб тече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ми другите не искат Напиши ми на Лс. Коардинатите, да вляза утре Ми писах в предната страница вече,ама никой не обърна внимание Аз видях какво си писала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ми писах в предната страница вече,ама никой не обърна внимание Да,а утре ще имаш пък махмурлук като обърна кисело мляко прясно и кафе с сол съм пушкааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Напиши ми на Лс. Коардинатите, да вляза утре Аз видях какво си писала Писах ти Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 из тая пирин планинаааааааааааТониииииииииииииииии какво требваше да правя я пиши некъде където да ми се набива на очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Писах ти Готово Тони, опитах се да пиша в Игри, ама нещо не стана АмА утре ще видим, мерси за песничките, също и на Иво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 (редактирано) Хората си изполягаха май и на мен ми се приспа Редактирано Декември 27 от `ChiNki` Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Готово Тони, опитах се да пиша в Игри, ама нещо не стана АмА утре ще видим, мерси за песничките, също и на Иво а на мен за песните дето ти ги пея ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Вале,потвърди ли си акуната на емайла Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари