Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Ох,мисля да легна да се наспя,не се ли наспя-все едно съм с махмурлук Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Видехте ли номинацията за дебютант на годината в форума ахахаха Саки ахахаха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Хаха тая по Нова телевизия водещата на Големия Въпрос как издаде отговора :> ахах Коя е титлата на Барон Мюнхаузен ... Страшна яребичка е тая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Добър ден и от мене как сте наспахте ли се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Добър ден и от мене как сте наспахте ли сеи още какХаха тая по Нова телевизия водещата на Големия Въпрос как издаде отговора :> ахах Коя е титлата на Барон Мюнхаузен ... Страшна яребичка е тая ахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Как сте дружки моииии ????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 :) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 гиммееееееееееееееее хмммм мореееееееееееееееееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 айде рамзииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 А Доко, доко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 plaeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee let me know Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 превеждай, че съм на Вие с чуждите езици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 (редактирано) plaeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee let me know превеждай, че съм на Вие с чуждите езици Моля дайте ми да зная Редактирано Декември 27 от `ChiNki` Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 моля ви да разбера мисля че трябва да е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 моля ви да разбера мисля че трябва да е.... Може пък и така да е по английски имах 3 с 300 зора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 хаха аз 6 амааааааааааа не пръща от знания по езика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ти извади живота ми от корени с твойта луда ненавременна любов... Ти разби най-удобните ми истини, че със другия ще бъда до живот... Той е всичко,което досега мечтах от добрите- най-добрия на света... Но те срещанх и друго нещо осъзнах- искам камъни да влачи любовта По-добре с тебе шумно да потъвам, вместо с него тихо да вървя... По-добре по тебе аз да боледувам, вместо с него кротко да заспя По-добре с тебе грешни и бездомни, вместо с него във дома му подреден, вместо сладки чувства - по-добре отровни, лесното не е за мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 лелиоооооооо как си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Мама се наспа,ся малко излиза :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мама се наспа,ся малко излиза :1000 (29): аз пък сега ше лягам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мама се наспа,ся малко излиза :1000 (29): мамооооооооооо болна съммммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Радвам се че цялото ми семейство е добре,затова изчезвам :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Радвам се че цялото ми семейство е добре,затова изчезвам :1000 (29): изчезни ма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 егати майката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари