valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Радвам се че цялото ми семейство е добре,затова изчезвам :1000 (29): Аз съм много добре и аз се наспах и съм готова за Arbeit Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Айде и аз да напиша нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 отказвам се от майка си... чрез държавен вестник... кара ме да пия и да пуша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Аз съм много добре и аз се наспах и съм готова за Arbeit Shprehen zi deutch Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Айде и аз да напиша нещоИ какво написа :1000 (29):Shprehen zi deutchja, bischen :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 http://bglog.net/BGLog/4954 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 И кво чакате да се съмне ли, че непишете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 аз немога да говоряяяя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 аз немога да говоряяяя А да пишеш неможеш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 сега ще се пробвам... а могла съмммммммммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 ja, bischen Мен повече не ме питай на немски тва което знаех го казах вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мен повече не ме питай на немски тва което знаех го казах вече Gut, keine :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 ааааааааааааа тоя език не го познавам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 ааааааааааааа тоя език не го познавам Вземи се запознай тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Вземи се запознай тогава никогаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 никогаш Warum, so? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Warum, so? демек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 демек? Демек Защо така.И аз говоря немски Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 яяя майка ми се наспала бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 яяя майка ми се наспала бе Майак ти се наспа,излиза,ходи да пазарува и сега плюска и пие Кола ЛАйт и пуши Давидофф слимс,щото никъде няма КАрелиа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 мамо тука има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 мамо тука има А тука нямааааааааааааааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 да ти пратя по скайпа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 да ти пратя по скайпа? Стига ми се подмазва дъще,Собиески е извън града,няма да си игареш с него,колкото и да се напъваш да ми правиш намеци :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 мамо аз отказах алкохолааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари