Bohema Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Пак съединява мненията, ако са две едно под друго. Но ги съединява по гаден начин - залепва го за последния знак. Ако го мацва на нов ред Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Абе хора май трябва да си оправим настройките за страниците,че тука минахме 20 поста,а сме още на първа страница Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Само не си слагай да пишеш в синьо и да е е онова Санс там,че ми вадиш очите абе ти ми кажи как да си оправя шрифта бееееее не ми казвай какъв да си слагам ма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 абе ти ми кажи как да си оправя шрифта бееееее не ми казвай какъв да си слагам ма Ми от Контролния Панел ,от Настройки рпофил май беше,там някъде и обяснете на Валето как да си сложи аватар,аз излзиам с Марк ,че му се сере Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Абе хора май трябва да си оправим настройките за страниците,че тука минахме 20 поста,а сме още на първа страница Ох боже ще го разучавам цял ден май тоя форумМи от Контролния Панел ,от Настройки рпофил май беше,там някъде и обяснете на Валето как да си сложи аватар,аз излзиам с Марк ,че му се сере Айде обяснете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ох боже ще го разучавам цял ден май тоя форумАйде обяснете Ми Контролен панел-дясно,настройки аватар бре Вале Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Пак съединява мненията, ако са две едно под друго. Но ги съединява по гаден начин - залепва го за последния знак. Ако го мацва на нов ред На мен ми отвори новата страницата. Тони, това е първото мнение, което ми излиза на втора страница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Здравейте!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Здравейте!!! здрасти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Здравейте!!! Здрасти, Наско тили си или някой друг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ъъъ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 здрасти ето нека момо види ,че на малкия ми профил пише 24, а не 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ми Контролен панел-дясно,настройки аватар бре Вале Готово оправих всичко , май де Нещо са умълчахте Мирееееееее Хелоуууууууууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 много гадно слепва 2 цитата в един пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ето нека момо види ,че на малкия ми профил пише 24, а не 17 Един номер, голям праз! Нали аз съм си нацелил #20! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Какъв е този "SOILER" в "Бърз достъп"?Нали имаше и репутация, а тя къде изчезна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Аз съм си номер 6 Ах,а как се дразня,че тука няма Любими иконки,направо полудявааааааам :3_s: Трябва да ми седят в отделен прозорец долу мамка му Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 И за кво не пишете сега? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 :helpwanted3:Мелисо нали щеше да пускаш тема в стария форум ма ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 :helpwanted3:Мелисо нали щеше да пускаш тема в стария форум ма ? Ти за някъде бързаш ли кво,немога 100 неща да правя,а и Момо каза,че трябва да е хубаво написана,а за това ми трябва спокойствие,довечера ще я пусна Велики Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ти за някъде бързаш ли кво,немога 100 неща да правя,а и Момо каза,че трябва да е хубаво написана,а за това ми трябва спокойствие,довечера ще я пусна Велики хубуаз изчезвам за малкодо послехубуаз изчезвам за малкодо послеи си разкарай тая снимка от подписасупер тъпо стоиуфффф тия цитати са отвратителни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 да,мноу е гадно с цитатите... а за иконките... търпение... само да се нареди форума... и ше го подфанем и за иконките... нали няма 5 мин флуд-контрол, тва е важното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ZdRAVEITE otnovo!!! Sorry za latinicata!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Здрасти Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 валето дали си нацеи паролата, дали - не така и не се разбра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари