Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 мамооооооооооооооооооооооооо зет ти праща много поздрави Ъхъ,мерси му,предаде ли му,че няма да сте заедно на НГ :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ъхъ,мерси му,предаде ли му,че няма да сте заедно на НГ :1000 (29): мамо той каза че нема да стане как ти си мислиш ако требва тия дни ще ме открадне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 мамо той каза че нема да стане как ти си мислиш ако требва тия дни ще ме открадне Айде иди си поплачи в Ретрото Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 :1000 (1): Вместо да ми с еплезиш,иди си запази място за Ретрото,щото след 9 минути иде нов ден :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Айде иди си поплачи в Ретрото мамееееееееее мерсии обичкам те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Вместо да ми с еплезиш,иди си запази място за Ретрото,щото след 9 минути иде нов ден :1000 (29): Видях, ама няма нужда си пазя ред Щото и да искам да дам някоя песен нямам на компа стара музика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Видях, ама няма нужда си пазя ред Щото и да искам да дам някоя песен нямам на компа стара музика ако искаш вместо тебе аз пак а??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 ако искаш вместо тебе аз пак а??? Много искаш пък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Че ми се спи и си лягам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 мамееееееееее мерсии обичкам те Ajdi u zapadnaliq forum,ima razdwivwaneeeeeee :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Много искаш пък ми понеже целата папка ретро .. ми е ллюбима и затоеа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Че ми се спи и си лягам Я стой малко при нас,да ни разкажеш това онова за себе си :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ajdi u zapadnaliq forum,ima razdwivwaneeeeeee :1000 (29): маме само да си намера линка му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 маме само да си намера линка му Аман с тоя линк http://www.mysticolors.com/forum/index.php?showforum=5 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Аман с тоя линкhttp://www.mysticolors.com/forum/index.php?showforum=5 намерих си гооо..... сърдя се на всичкииииииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 намерих си гооо..... сърдя се на всичкииииииииииииии Ъ? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 никой нищо не каза ретро хита ми :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 никой нищо не каза ретро хита ми :girl_cry2: Аз имам забелжка,никво емоционално представяне от твоя стран,не пише дата,няма удебелени шарени буквички,няма иконки,няма нищо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Аз имам забелжка,никво емоционално представяне от твоя стран,не пише дата,няма удебелени шарени буквички,няма иконки,няма нищо днес съм безчувствена само леля ми Валето се сети да каже нещо... на останалите се сърдя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 днес съм безчувствена Абе я не ми дръж такъвн тон бе :1000 (1): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 днес съм безчувственасамо леля ми Валето се сети да каже нещо... на останалите се сърдя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Добър вечер.Ей мадами само вие двете ли сте тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 официално се отказвам от майка си Тони чрез държавен вестник Добър вечер.Ей мадами само вие двете ли сте тук?ооооо адашкатаааааааааа и на тебе не се сърдя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 спрете да флудите бре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари