seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 спрете да флудите бре! а нали требва да стана флуудър на годината.... и мразя това Марееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Добре,нямам същеря,оше по -добре,една грижа по малко Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 официално се отказвам от майка си Тони чрез държавен вестникооооо адашкатаааааааааа и на тебе не се сърдя... Адашке на кого и за какво се сърдиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Адашке на кого и за какво се сърдиш? ми нискат да гласуват за ретро хита ми... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 ми нискат да гласуват за ретро хита ми... Е кйво да гласувам,аз дор незнам за коя дата е,написал ли си някаъде,какво е това безобразие Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Е кйво да гласувам,аз дор незнам за коя дата е,написал ли си някаъде,какво е това безобразие е за 27-ми ай поправям ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 спрете да флудите бре! от къв зор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 е за 27-ми ай поправям ... Счупена е чашата,неможе да се залепи с поправка :1000 (1): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Счупена е чашата,неможе да се залепи с поправка :1000 (1): с локтаит става ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 извинявай лигло, така по-добре ли е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 извинявай лигло, така по-добре ли е за предпочитане е пред марее ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Боли меееееееееееееееееееееееееееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 за предпочитане е пред марее ... Така ще те запомня, все недоволстваш как ти викат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Боли меееееееееееееееееееееееееееееееее Какво те боли бе Тони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Така ще те запомня, все недоволстваш как ти викат че ти кефиш ли се на Маре ???? щото аз го мразя.. ненавиждам това нарицателно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 за предпочитане е пред марее ... еееееееееееееее оправия немаш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 че ти кефиш ли се на Маре ???? щото аз го мразя.. ненавиждам това нарицателно И аз го мразя, ама ако го кажа на някой, той на пук все така ми вика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 еееееееееееееее оправия немаш... прав си... и преподавателите това ми разправят ма викат било щото сме македонци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Боли меееееееееееееееееееееееееееееееее Какво те заболя беееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 И аз го мразя, ама ако го кажа на някой, той на пук все така ми вика а смее ли некой да повтори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Какво те заболя беееееееее Е мсилех,че знаеш какво означава това като го напиша така :1000 (1): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 show must go onnnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Добър вечер.Ей мадами само вие двете ли сте тук? Добра да е Миме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 show must go onnnnnnnnnnnnnnnnnn Я марш в леглото,знаеш ли кво шоу ще ти дам аааааааааааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари