seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 pipiiiiiii да си писала смс от нета на бебето на глобулския номер??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Е мсилех,че знаеш какво означава това като го напиша така :1000 (1): И мен скоро ще ме заболи, не то мен по принцип не боли де ама така лекичко ме понаболява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Я марш в леглото,знаеш ли кво шоу ще ти дам аааааааааааа а незнам... ама охраната ме пази споко нищо неможеш дами направиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Добра да е Миме Ей Вале, ти къде шариш из темитеpipiiiiiii да си писала смс от нета на бебето на глобулския номер???Мдааааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мдааааааааааааа щото преди ме пита дали съм била аз... ма аз и писах на мтелския Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Не разбирам Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 щото преди ме пита дали съм била аз... ма аз и писах на мтелския Че тя и М-телски ли има?Аз знам само за глобулския и затова там и пиша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Ъ? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Че тя и М-телски ли има?Аз знам само за глобулския и затова там и пиша. има има... от месец 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 А това кво е Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 мамо как си бе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ей Вале, ти къде шариш из темитеМдааааааааааааа А тук съм бе, ама и в скайпа съм и си търсих някой уинамп да си изтегля , че моя не баца нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Last kissОооооооооооооооооооооооо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Last kiss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Я да видиме това кво означава valennceto - [ Moд] о да Номер едно е Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 има има... от месец 2 Ами аз го нямам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 valennceto - [Moд] о да Номер едно е valennceto - [Moд] о да Номер едно е Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ето ме и мен добър вечер на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Я да видиме това кво означава valennceto - [ Moд] о да Номер едно е Това пък какво е :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Това пък какво е :1000 (1): Форума ме пита;дали искаш да станеш модератор :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ето ме и мен добър вечер на всичкиДобра да е Чики Мики :1000 (29):Форума ме пита;дали искаш да станеш модератор :1000 (29): Ъ? Ай стига бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Добра да е Чики Мики Тва Чики Мики ме кефи мнооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Системата ме пита ...щото усеща че си с най много постове :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Системата ме пита ...щото усеща че си с най много постове :1000 (29): Аха http://vbox7.com/search/?vbox_q=pevici%20bez%20grim Гледай Това Тва Чики Мики ме кефи мноооИ мене, като ти казах, да си смениш ника Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари