danzel54 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 а на теб от къде ти е известно че тук я има във Вип-а ? Ами се виждаше във раздел "Линкове" че темата беше преместена във ВИП-а... но май сега е изтрита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ReXTaN Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Здравейте как сте ? Ползвай Google преди да зададеш тъпи въпроси!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 туко що се мъча да си отвора очите ,иначе всичко останало е ок! При теб как е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Я стой малко при нас,да ни разкажеш това онова за себе си :1000 (29): Еми какво да кажа....казвам се Любомир,на 16 години съм,от град София. А ти как се казваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 какво става тук...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Добро утро,пак не се наспах Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 добро утро Тони, аз пък се наспах, та чак бе боли............... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 И що толкова много спа :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 еми де да знам, от доста време на сам спа като бебе... при положение ,че вечерта съм пил силно кафе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 О,аз си лягам,не се издържа просто Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 пааааааак ше лягаш я се стегни, баницата как е? Приготвила ли си късметите, чакаме ги всички с нетърпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 нискам да съм болна нискам да съм болна нискам да съм болна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 еми вчера цел ден гола се манда - нормално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ти па къде виде как се разнасям.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 е ся, тайна майна... не си казвам източниците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 е мога да те светна само че източниците ти са супер неточни.... направо си те лъжат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 емиииииииии ся каквото такова... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 требва да ги уволниш ако питаш мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 не, не нека са си, не ми търсат мно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 хахахахха.... щом така си преценил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 малииииии как ме яд ,че ви изоставам...ше ходя на гости при едно бебенце.... и много се радвам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 и ся последно... яд те че ни изоставяш или се кефиш че заминаваш при бебето ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 изпитвам смесени чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 хахахха нема по лошо от това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 да верно е... не се изразих правилно... Гадно ми е да ви напусна, но пък ми е супер готино ,че ще видя бебока... разбирайте го както си искате Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари