seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 хах добре.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ееееееее тея още не идват да ме закарат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 на някой май са му вързали тенекия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 еееееееееее стига бееееееееее, не ме плаши така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 опс нисках да прозвучи така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 не искаше, ама така си и прозвуча Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 е извинявам се..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 извинена си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 а как може да не се сещаш за please let me know... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 емииииииии де да знам, мно ми е познато, марио уинас май го пееше така ли е или... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 cool cut мойто момче... ама аз ко те питам за тая песен... като тя е от мойто детство Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ехееееееееее 87 си бе мацка, мно голяма се изкара па ти нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ти де знаеш че не лъжа а?? може да съм 78 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 хепи и на теб, Петроханчео, ние и безтуй ся ше ходим на "Хепи" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Aми приятно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 благодарско, ама нещо май ми вързаха тенекия, няма ги никакви да ме закарат... ше им БОЙ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 хихих май познах без да искам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 абе чекам още малко и звъна вече по телефоните на сите и ще ги напраа диви и щастливи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 малииииии горките хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 по един БОКС в мутрите и повече ня да закъсняват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 не искам да бъда на тяхно място Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 А добър ден :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 и те не биха искали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 о иво добър ден...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари