Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 саки тотално си изтрещялхвани го научи да пише Бе то може, ама са блъскаме отгоре над нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 то ли беше бащата бе??? Жена ти пак замина да ти изневерява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Добър вечер на всички добра да е Влади Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Бе то може, ама са блъскаме отгоре над нея колко големо е хлапето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 колко големо е хлапето? 4-5и клас някъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ехеееееееееее та то голем аз мислех 2-3 годинки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ехеееееееееее та то голем аз мислех 2-3 годинки Имам и такъв племенник :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 нема лошо.. аз па братовчедка.. мали ония ден откачих с нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 нема лошо.. аз па братовчедка.. мали ония ден откачих с нея чшш ти некой снимка на сестра си нема ли да ми изкараш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 пфуууууууууууу заета е момата вече.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 пфуууууууууууу заета е момата вече.. Aуууу, изпуснах я демек тц тц нема нищо ще вземем па на бебето сетрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Aуууу, изпуснах я демек тц тц нема нищо ще вземем па на бебето сетрата. ахахахахха ти си луддддддддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 хахах вие сватосвате ли се бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ахахахахха ти си луддддддддд Аз, ако съм луд, ония дет са си луди не знам кви ще са хахах вие сватосвате ли се бе Еми, ко да прайм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 а нема такова нещо аз сестрата не си я давам... пък бебето незнамм..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Аз, ако съм луд, ония дет са си луди не знам кви ще са Еми, ко да прайм няма лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 тъпотияяяяяя мързи ме да хода пак на кафееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 НЕщем ви тогаз! Щом си толкоз курназ хахаха дядо мраз изял цял праз. Айде, бегам че да не взема да истина повече, лека! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 тъпотияяяяяя мързи ме да хода пак на кафееееи на това ако му казваш мързелНЕщем ви тогаз!Щом си толкоз курназ хахаха дядо мраз изял цял праз.Айде, бегам че да не взема да истина повече, лека!лека Саки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 нелка мързел си е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 не реви майко а ми кажи кой ми беше бащата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 не реви майко а ми кажи кой ми беше бащата Ти си съвкупност от всички акололизирани мъже наоколо :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ти си съвкупност от всички акололизирани мъже наоколо :1000 (29): оооо велики фараоне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 оооо велики фараоне :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари