Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Ми това ми харесва,ама я дай розов фон отзад и искаш шрифта да е като на тво кЛокодил А ти откъде го извади тоя крокодил,от сайт ли някъде Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ми това ми харесва,ама я дай розов фон отзад и искаш шрифта да е като на тво кЛокодил А ти откъде го извади тоя крокодил,от сайт ли някъде Кажи кое от 2-те ти халеса, за да знам. Фон ще сложа, и на кое да е клокодилски шлифт? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тони видя ли темата с филмите, пуснах един и кажи дали става така и дали те устройва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Кажи кое от 2-те ти халеса, за да знам. Фон ще сложа, и на кое да е клокодилски шлифт? Значи долната крокодилка със жълтите очички,искам Мелиса да мие като е написано твоята Рамания а Рамания да ми е написано както твоето Форумс,само че ако може в розовкУ Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ако искаш има на "Порки" и на "Уалт Дисни" шрифтовете ахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 ок, лека и мека на всички ви. До утрешно засичане отново!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Мойту Рамания е като твойто, само че твойто са малко по-разделечени буквите, мойте са сбити. И нема как да е розово, щото фона е розов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 ок, лека и мека на всички ви. До утрешно засичане отново!!! Писах ти в темата за Киното,миси много Мойту Рамания е като твойто, само че твойто са малко по-разделечени буквите, мойте са сбити.Ми значи ми ги сбиййй Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Зелено мноо му утива на тва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Зелено мноо му утива на тва На кое Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На кое Баааа неще да се запемети фонааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Баааа неще да се запемети фонааааа Ми остави го в зеленко тогава Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ааааа стана, чек сеа давам линк: YEEEEEEEES! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 САбре Саки ти с тва ли се мъчи досегаааа бе мило,аз имах впредвид тва отзад зад главата му да е розово,а не целия фон,иначе фона искам да си е бял каат твоя Иначе кЛодилка стана разкошнааа...малко клонирана,ама тая е женска :w00t: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 САбре Саки ти с тва ли се мъчи досегаааа бе мило,аз имах впредвид тва отзад зад главата му да е розово,а не целия фон,иначе фона искам да си е бял каат твоя Иначе кЛодилка стана разкошнааа...малко клонирана,ама тая е женска :w00t: E, не вече те утлепах Утле ми купуваш идна кутия с цигали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Само я сложи на бял фон и не ми яипай повече :1000 (6): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 E, не вече те утлепах Утле ми купуваш идна кутия с цигали Нямаш грижи ,ако искаш и Котката ще типратя да ти ги донесе :hihahaho:Какво бе моя Сладка Валентина,писах ти коментарче в профилчетУ :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Какво бе моя Сладка Валентина,писах ти коментарче в профилчетУ :1000 (29): Мерси за хубавите думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Мерси за хубавите думи Моля,моля..пак заповядай Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Мисля, че вече съм делтонист хахахаНяма баш Лозво, щот и тука тлябва да се плеливат в 2 цвята, и за тва го догодих малко със скина.Чистито! Нямаш грижи ,ако искаш и Котката ще типратя да ти ги донесе :hihahaho: Какво бе моя Сладка Валентина,писах ти коментарче в профилчетУ :1000 (29):Адиии метаай, да я изям Ам, ам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Моля,моля..пак заповядай Абе вие двамата съвсем изперкахте тая вечер май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Мисля, че вече съм делтонист хахахаНяма баш Лозво, щот и тука тлябва да се плеливат в 2 цвята, и за тва го догодих малко със скина.Чистито!Адиии метаай, да я изям Ам, ам А ся ми го направи пак зелен,казах ти да не пипаш нищУУУ беее кЛокодилеее... Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 А ся ми го направи пак зелен,казах ти да не пипаш нищУУУ беее кЛокодилеее... Саки вече Хонорар ще ти иска да знайш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 А ся ми го направи пак зелен,казах ти да не пипаш нищУУУ беее кЛокодилеее... Заклееееам се, ти шЪ мъ изкалаш извън лелси ПОследну и нема пипам, дължиш ми идна кутия цигари ЛМ челвен, и низнам ко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари