valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 а за това питай майка... аз знам че съм едиснтвено дете Maмо не лъжи сестричката ми, че е единствена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ахаххаха какоооооооо дай пари за цигари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ахаххаха какоооооооо дай пари за цигари Мразя цигарите, знайш пък кога ще ти дам пари пък точно за тая отрова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Мразя цигарите, знайш пък кога ще ти дам пари пък точно за тая отрова тамън никога..... щото и аз няма да ги взема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Май няма никой в къщи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 как бееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 тамън никога..... щото и аз няма да ги взема Какаво няма да вземишшшшшшшшш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Какаво няма да вземишшшшшшшшш пари за цигари... и аз не пуша от 6 месеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Май няма никой в къщи Чикиииииииии Микиииииииииии Как да няма никой толкова ли сме незабелижими пари за цигари... и аз не пуша от 6 месецаAз пък никога не съм пушила, и нямам такова намерение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Чикиииииииии Микиииииииииии Как да няма никой толкова ли сме незабелижими Като влязох нямаши никой и се учудих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Чикиииииииии Микиииииииииии Как да няма никой толкова ли сме незабелижими Aз пък никога не съм пушила, и нямам такова намерение е съжалявам за отминалите времена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 е съжалявам за отминалите времена Само да не съжаляваш и за водката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Като влязох нямаши никой и се учудихБях на работа е съжалявам за отминалите временаДа не лъжеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Бях на работа Аха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Само да не съжаляваш и за водката и за нея съжалявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Аха Хм какво смешно казах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Хм какво смешно казах До късно работиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 До късно работиш Еми Ресторанта работи до десет и половина, а пък и тук сме с един час назад Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Еми Ресторанта работи до десет и половина, а пък и тук сме с един час назад Ja ja, забравих часовата зона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ja ja, забравих часовата зона Мeine Shatz,wo ist? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Мeine Shatz,wo ist? Ja oda nein Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ja oda nein Wie bitte? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 И кво се умълчахте сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 че д ане ртазбирам немски та да пиша ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 че д ане ртазбирам немски та да пиша ? Хахахах за това ли мълчахте до сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари