Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 че д ане ртазбирам немски та да пиша ? чан чин чонг цинг сип зуп мору харазу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 чан чин чонг цинг сип зуп мору харазу Весела Коледа Чин, Чан, Чу Моро моууууууу, Pos Iste(Ti kanisi), защо си ми писал с две "Л" ника бе с две "Н" е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тия китайците знаете ли как кращават имената на децата си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тия китайците знаете ли как кращават имената на децата си Да знам пускат един тиган по стълбите и каквито звуци издаде тигана така се казва дето им Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Вале, не знам що така съм те писал, ама няма нищо, нали те знаят. Чинки, знаем бре, пускат неква тенжера или некъв капак и каквото се чуе, тва му е името (май така беше) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Да знам пускат един тиган по стълбите и каквито звуци издаде тигана така се казва дето имХах браво да не работиш в китайски ресторант Вале, не знам що така съм те писал, ама няма нищо, нали те знаят.Чинки, знаем бре, пускат неква тенжера или некъв капак и каквото се чуе, тва му е името (май така беше)Тва днеска ми го казаха и се спуках от смях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Хах браво да не работиш в китайски ресторант Чики Мики Не в Гръцки Ресторант бачкам Вале, не знам що така съм те писал, ама няма нищо, нали те знаят.Чинки, знаем бре, пускат неква тенжера или некъв капак и каквото се чуе, тва му е името (май така беше)Окс щом казваш Тиган пускат до колкото ми е известно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Не в Гръцки Ресторант бачкам Аха а случайно да знаеш как се превейда думата ukukuruko Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Вале, весела коледа! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...view=getnewpost Айде, чуйте тва.. Аз съм малко болен, така че може малко рано да ви оставям.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Вале, весела коледа! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...view=getnewpost Айде, чуйте тва.. Аз съм малко болен, така че може малко рано да ви оставям.. Тва е мноо яко имам го мой го има и на бг варянт мисля че бони го изпълняваше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Аха а случайно да знаеш как се превейда думата ukukuruko Ами не съм я чувала тая дума ама аверката след малко ще чати с един приятел в скайп той е грък ще го пита и ще ти предам, днес или утре А знаеш ли какво значи Аркодаки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ами не съм я чувала тая дума ама аверката след малко ще чати с един приятел в скайп той е грък ще го пита и ще ти предам, днес или утре А знаеш ли какво значи Аркодаки Нямам си и предвата имам един съсед където учи в гърция мнооо е яко като заговори на гръцки приятен език Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ами не съм я чувала тая дума ама аверката след малко ще чати с един приятел в скайп той е грък ще го пита и ще ти предам, днес или утре А знаеш ли какво значи Аркодаки Saki Maki Чинки, Шевчед - Паре, паре тва е оригиналаа Gamsiiiiiiiiiiz vijdanziiiz, ben senzis ne yaparim simdi soyle, beni acilarla birktin nedeeeeeeen, nedeeeeen.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 (редактирано) Saki Maki Чинки, Шевчед - Паре, паре тва е оригиналааGamsiiiiiiiiiiz vijdanziiiz, ben senzis ne yaparim simdi soyle, beni acilarla birktin nedeeeeeeen, nedeeeeen....Аз пък мислех че на бони е оргинала Редактирано Декември 29 от `ChiNki` Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Нямам си и предвата имам един съсед където учи в гърция мнооо е яко като заговори на гръцки приятен език Обаче е много твърд език, тука като заговори шефката ми и мъжа и със Главния Шеф на гръцки много ми е странно, щото те със мен говорят на Руски, а като почнат да говорят на руски едно мекичко по-добре, ама Гръцкия език е интересен между другото Аркодаки е Мече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Обаче е много твърд език, тука като заговори шефката ми и мъжа и със Главния Шеф на гръцки много ми е странно, щото те със мен говорят на Руски, а като почнат да говорят на руски едно мекичко по-добре, ама Гръцкия език е интересен между другото Аркодаки е Мече Малиии само за руски не ми говори че го най мразя като видя филм с руско аудио и спирам да го гледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Малиии само за руски не ми говори че го най мразя като видя филм с руско аудио и спирам да го гледам Панимайш. Що бре ко му е на езика Няма грозен език, ако се налага ще му свикнеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Qsu- здравей, или като кихнеш пак казват Qsu Qmas=Наздраве като пиеш Калимера-Добър ден, Калиспера-Добър Вечер , Амесос-Веднага И зои моу- Живот Мой Моро Моу-Любов Моя и Сома Моу-Твойто Тяло др. Незнам много ама за тея се сещам сега по лесните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 а на гръцки не е да хахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Малиии само за руски не ми говори че го най мразя като видя филм с руско аудио и спирам да го гледамНие тука говорим на измислен Руски Ако ни чуеш съм сигурна че няма да ни разбереш Aма важното е, че ние се раззбираме а на гръцки не е да хахахахаКво било? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Айде лека нощ от мен че утре ми се излиза малко на пазар иначе ако поседя още малко няма мога да се излюпяпристигна и другият приятелка seriozna ligla Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Айде лека нощ от мен че утре ми се излиза малко на пазар иначе ако поседя още малко няма мога да се излюпяпристигна и другият приятелка seriozna ligla То и аз лягам след, малко че утре съм на работа сутринта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Кво било? На гръцки като кажеш НЕ означава ДА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 На гръцки като кажеш НЕ означава ДА Знам казваш НИЕ-демек Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари