`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Събрахме се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 O Toни ти се сети ние ще лягаме след, малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Па и за кво само в България с главите сме наопъки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Незнам ама не мога да ползвам иконките на форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Говорих си 2 часа и 15 минути с бившата жена на Радо,странно ...каква ли ще ми е сметката :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Говорих си 2 часа и 15 минути с бившата жена на Радо,странно ...каква ли ще ми е сметката :1000 (29): И кво толкова си говорихте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Някой да знае защо не мога да пиша в чата в форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 И кво толкова си говорихте За коя какво ни е лъгал :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Айде лека нощ от мен че утре ми се излиза малко на пазар иначе ако поседя още малко няма мога да се излюпяпристигна и другият приятелка seriozna ligla що що? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 що що? Пак любопитстваш ли беееееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Говорих си 2 часа и 15 минути с бившата жена на Радо,странно ...каква ли ще ми е сметката Пък аз днес си преебах телефона като говоря немогат да ме чуят а аз ги слушам някой да знае нещо по въпроса с Nokia 5700 express music съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Някой да знае защо не мога да пиша в чата в форума Ми а з мога Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 що що? hvurlil ti e o4o :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Пък аз днес си преебах телефона като говоря немогат да ме чуят а аз ги слушам някой да знае нещо по въпроса с Nokia 5700 express music съм Ми явно микрофона ти се е скапал Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 що що? Имах предвид че няма да се излюпа рано сутринта и казах че пристигна и ти да пофлуудим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Пак любопитстваш ли беееееееееее да знаеш случайно как се казвам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 hvurlil ti e o4o Не ве не се бъзикай с момичето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 hvurlil ti e o4o :1000 (29): тоз пък как иска да ме продаде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 да знаеш случайно как се казвам? Фамилия или презиме те интересува :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Пък аз днес си преебах телефона като говоря немогат да ме чуят а аз ги слушам някой да знае нещо по въпроса с Nokia 5700 express music съм Да и на мен ми се е случвало оправи си настройките, моя е на немски език и е нокия Н73 , или го изключи и пак го включи и така съм пробвала и е ставало оправяло се е не си го ....... просто нещо в настройките си пипнал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Фамилия или презиме те интересува :1000 (29): и трите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 да знаеш случайно как се казвам? liglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa golema ligla aaaaaaa setih se, MarieTKA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 и трите... Па питай баща си тогава,аз не съм чак толкова умна Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не ве не се бъзикай с момичето бе той ми е най малкия проблем.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари