valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Какво прайкаш Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Какво прайкаш Тони Подреждам си новия комп и ще си лягам,подути са ми очичките от плач и ме болят Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Подреждам си новия комп и ще си лягам,подути са ми очичките от плач и ме болят Какъв нов комп бе пак ли си взе нов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Какъв нов комп бе пак ли си взе нов Мхм Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Това съм го чела Тони Нямам чат, не мога да тегля и от 4сторинг нещо съм направила ония ден като се мъчих да влизам в нета два часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Това съм го чела Тони Нямам чат, не мога да тегля и от 4сторинг нещо съм направила ония ден като се мъчих да влизам в нета два часа Защо нямаш чат? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Защо нямаш чат? Незнам Саки каза вчера да си сменя браузера ама незнам как Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Незнам Саки каза вчера да си сменя браузера ама незнам как При мене всичко е ок,никой не се е оплаквал,че няма Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 При мене всичко е ок,никой не се е оплаквал,че няма Нещо от настройките на нета съм направила или и аз нз вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Нещо от настройките на нета съм направила или и аз нз вече То няма нищо интересно там,освен че пиян Момо пише Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 охххххххххххх малииииииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 охххххххххххх малииииииииииииии Здрасти Миме,как изкарахте Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 То няма нищо интересно там,освен че пиян Момо пише Видях Сега ще си по пиша малко с него, оправих си компа yes,yesssssss браво на мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Здрасти Миме,как изкарахте м перфектно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 охххххххххххх малииииииииииииии Какво се оплакваш??? Ти не знаеш ли, че: Животът е красив ..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 Заменям една измислена радост за две сълзи - ама съвсем истински. И дом с едно уютно мълчание за едничък тавански писък. Заменям на Варна мекия климат за топла дума - на двата полюса. И още - едно есенно имане, за едно нямане - пролетно! Заменям едно породисто куче за един верен, бездомен пес... Заменям насилено благополучие за една нещастна любов днес! Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Какво се оплакваш??? Ти не знаеш ли, че: Животът е красив ..... Maлееееееееееееее Холи здрасти Мило ко плайш От няколко дена май не си влизал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Какво се оплакваш??? Ти не знаеш ли, че: Животът е красив ..... знам аз... и не се оплаквам от нещо лошо..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Maлееееееееееееее Холи здрасти Мило ко плайш От няколко дена май не си влизал Мда, така е ... но ето сега влизам!!! Как я карате без мен? знам аз... и не се оплаквам от нещо лошо..... Това е добре, щом се оплакваш от хубаво нещо :) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ми че как Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Заменям една измислена радост за две сълзи - ама съвсем истински. И дом с едно уютно мълчание за едничък тавански писък. Заменям на Варна мекия климат за топла дума - на двата полюса. И още - едно есенно имане, за едно нямане - пролетно! Заменям едно породисто куче за един верен, бездомен пес... Заменям насилено благополучие за една нещастна любов днес! убаво, убаво, ми щом не искаш - не пораствай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 мамчее зет ти пита дали да идваш с нас на Нг и да ти зима ли компания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 29 Author Report Share Публикувано Декември 29 ми че как Тоя мечо на аватара ти твой ли е????????????????? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тоя мечо на аватара ти твой ли е????????????????? тц... кучето на смиката е мое Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Мда, така е ... но ето сега влизам!!! Как я карате без мен? Aми биваме Холка ти как си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари