.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 е трябва ама а познай дали е така ? аз най малко тря да говора, щото ще ми е за първи път. Девствен съм още в това отношение, ама съм сигурен, че един от изпитите ми ще мине така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 е защо, сесията тря да е като беседа, приятна и за двамата събеседници :1000 (29): мне, трябва да протече в 2 части - тържествена и божествена Тържествена, защото и ти и изпитващият се облечени официално Божествена - защото ти отговаряш, а изпитващият се кръсти ... хубав виц ... Впрочем, какво учиш, че нещо ми е обягнала таз информация??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Така ли много ти благодаря , със удоволствие ще прочета речта ти ихааааааааа не се и съмнявам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 мне, трябва да протече в 2 части - тържествена и божествена Тържествена, защото и ти и изпитващият се облечени официално Божествена - защото ти отговаряш, а изпитващият се кръсти ... хубав виц ... Впрочем, какво учиш, че нещо ми е обягнала таз информация??? официалното облекло в днешно време не е мода Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 мне, трябва да протече в 2 части - тържествена и божествена Тържествена, защото и ти и изпитващият се облечени официално Божествена - защото ти отговаряш, а изпитващият се кръсти ... хубав виц ... Впрочем, какво учиш, че нещо ми е обягнала таз информация??? истоия за сега, от другата година записвам паралелно публична администрация, живот и здраве Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 истоия за сега, от другата година записвам паралелно публична администрация, живот и здраве каква публична администрция бре човек, дай бизнес администрация ... държавен служител ли ще ставаш??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 нз, така съм го решил и това е, а защо пък лошо ли ще ми е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 нз, така съм го решил и това е, а защо пък лошо ли ще ми е... мне, ама аз да попитам ... а и това да караш 2 специалности едновременно си е направо успех!!! Аз не можах ... така че дерзай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ще пробвам, пък сабя кво покаже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 истоия за сега, от другата година записвам паралелно публична администрация, живот и здраве а така ... право нещо? щото после като направя лабораторията за амфетамини и тръгнат да ме съдят поне защитник да си ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 а така ... право нещо? щото после като направя лабораторията за амфетамини и тръгнат да ме съдят поне защитник да си ми ти направи лабораторията, пък защитник лесно ще намери после ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ихааааааааа не се и съмнявам... Това пък кво беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ти направи лабораторията, пък защитник лесно ще намери после ... ми сега я строя.. тамън докато завърша след 2 години и половина съм готова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ми сега я строя.. тамън докато завърша след 2 години и половина съм готова Наистинали да не се бъзикаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ми сега я строя.. тамън докато завърша след 2 години и половина съм готова е ще му имаш ли доверие дори и да запише Право, че ще е добър, на теб ще ти трябва някой врял и кипял ... това с лабораторията сериозна работа ще да е - няма да я оставиш на един адвокат на 22 годинки ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TaLiSmAnChO Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Здравейте и лека нощ ;p Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Наистинали да не се бъзикаш така като ме гледаш да съм сериозна... да не съм толкова луда да правя нещо такова и после веднага на топло и за какво съм учила 5 години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Здравейте и лека нощ ;p много интересно послание ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 aaaaaaa НЕ право в ниакакъв случай!!! МРАЗЯ ГО!!! поздрав по The Voice!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 е ще му имаш ли доверие дори и да запише Право, че ще е добър, на теб ще ти трябва някой врял и кипял ... това с лабораторията сериозна работа ще да е - няма да я оставиш на един адвокат на 22 годинки ... ти на теб ли искаш дяа я оставя?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gi e,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,GimmeG mme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gime Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme Moooooooooooooooore!!!Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimm ,Gime,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gi meGimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme, ime,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme, Moooooooooooooore! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gi me,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gi me,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme,Gimme Moooooooooooooooore!!! ох майко.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 aaaaaaa НЕ право в ниакакъв случай!!! МРАЗЯ ГО!!! поздрав по The Voice!!! мерси, да ти се връща!!! ти на теб ли искаш дяа я оставя?? мне, аз ще се заема с маркетинга на заведението .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 така като ме гледаш да съм сериозна... да не съм толкова луда да правя нещо такова и после веднага на топло и за какво съм учила 5 години? :1000 (1): :1000 (29): Ами не бях прочела за кво става на дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ох майко.... oх татко, таа си е Брит е номер 1!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари