holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 като стана въпрос за сървайвър... гледахте ли венета гледахме я Венета ... какво ти направи впечатление - простите тризначки или още по-простата от тях Емилия??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 айдее аз рефер... гледахме я Венета ... какво ти направи впечатление - простите тризначки или още по-простата от тях Емилия???а и простата златка... тъпата аксиния и разбира се дървената маша илиева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 милата Бритни ( ела ме ритни ) е толкова зле таз година, че ... не я знам какво е продала, само знам, че нищо нейно не бих си купил ( поне за сега ). Защото на онез награди, които тя се опита да открие, беше толкова трагично вързана в краката и отчайващо дебела, че ... ми като си тон и 200 - не прави хореография бре Бритни ... а относно селските DJ ... не знам - не живея на село и няма как да кажа какво се пуска по селата ... защо всички сте се хванали като удваници за сламка с тоя нейн уж така наречен провал! Че беше скована беше, но аз имам оргиналната й хореография за концерта и мога да ти кажа, че си изигра всичко дето е било в танца, но без желание, заради нейни си лични причини... които няма да обсъждаме сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 гледахме я Венета ... какво ти направи впечатление - простите тризначки или още по-простата от тях Емилия??? Ужас и кой спечели Най-Горещ Мъж на година, ако не е тайна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Най-добре отивай да спиш днес в много ти дойде флууда май защо ти ще будуваш ли, за да ме изместиш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 айдее аз рефер...а и простата златка... тъпата аксиния и разбира се дървената маша илиева Коя е тая пък Златка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Ужас и кой спечели Най-Горещ Мъж на година, ако не е тайна владо карамазов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 защо ти ще будуваш ли, за да ме изместиш :1000 (29): Не няма да будувам, защото съм на работа сутринта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Коя е тая пък Златка райкова.. изкусителка от острова бивше гадже на ицо стоте манекенки и бивша пеймейтка май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 айдее аз рефер...а и простата златка... тъпата аксиния и разбира се дървената маша илиева е сега Маша Илиева е къде къде по-интелигентна от всички там ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 владо карамазов Тоз пък индивид кой беше :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ти в Германия ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 е сега Маша Илиева е къде къде по-интелигентна от всички там ... е да ама мнооо дървено стоеше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 владо карамазов то пък те и един мъж избраха ... най-голямата шестерка в квартала ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тоз пък индивид кой беше :1000 (1): водещия на сървайвър :експедиция робинзон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ти в Германия ли беше? Да там са ей тука по точко www.langeoog.de Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тоз пък индивид кой беше :1000 (1): водещият на сървайвър 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 то пък те и един мъж избраха ... най-голямата шестерка в квартала ... ми требваше дидо от Д2 или Коцето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 водещия на сървайвър :експедиция робинзон A стига бе и кво той бил най-горещия мъж на Годината ли бе Тея не са добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Да там са ей тука по точко www.langeoog.de я пак опитай да ми обясниш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 A стига бе и кво той бил най-горещия мъж на Годината ли бе Тея не са добре а добро утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ми требваше дидо от Д2 или Коцето и двете ти предложения са от кое по - зле :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 и двете ти предложения са от кое по - зле :1000 (29): е бербатов ли?? или тити папазов? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 я пак опитай да ми обясниш... :1000 (29): по-точно исках да кажа това е остров в Германия на север се намира www.langeoog.de Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 ми требваше дидо от Д2 или Коцето даже Милко Калайджиев по-добре ... или пък Бербо ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари