Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

Казаха,че няма такава опция в тази версия на форума :angry:

Tъй ли каза ;) то толкова много неща ни каза, че иди ги помни всичките :lol:

Абе някой можели да ми намери в тоя пуст Интернет тема , където да е обяснено как точно се прави обратен завой , и Как се паркира Успоредно , щото тая моя инструктурка иска да и пея утре Теория <_<

Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Недялко Йорданов ми бил съсед,в нашия вход живеел,а аз 8 месеца живея в тоя блок и да незнам,а съм му фенка :girl_cry2:

аз съм се возила с него в един асансжор...

ама си мълча...

щото реших че се припознавам....

и с павел попандов се запознах в асансьора... идваше на гости на един...

абеее, известен е нашия блок :lol:

Сподели в други сайтове

kakво правите флудаджиииииииииииии??? :)

Сподели в други сайтове

kakво правите флудаджиииииииииииии??? :)

Tърся в тъпия нет, как се паркира успоредно на теория :blink: трябва да го знам <_< за утре ;) ти да помогнеш, да знаеш къде в нета има нещо писано, че аз нищо не откривам :unsure:

Или някоя книга да знайш, да ходя да е купувам, че инструктурката е пущоряла :lol:

Сподели в други сайтове

Tърся в тъпия нет, как се паркира успоредно на теория :blink: трябва да го знам <_< за утре ;) ти да помогнеш, да знаеш къде в нета има нещо писано, че аз нищо не откривам :unsure:

Или някоя книга да знайш, да ходя да е купувам, че инструктурката е пущоряла :lol:

аман бе Вале, ти пък специализирана информация искаш по тая тема :lol: Нямам никаква идея от къде и как да ти помогна. Ти сега какво те интересува как става ли? На теория или на практика тря да го изпълниш? :unsure:

Сподели в други сайтове

аз съм се возила с него в един асансжор...

ама си мълча...

щото реших че се припознавам....

и с павел попандов се запознах в асансьора... идваше на гости на един...

абеее, известен е нашия блок :lol:

Ми баш Павел е идвал при Недялко ,те са си приятели ма :huh:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

... на последния етаж :bn:

а па веднъж с жена си носеха във входа щайги :lol:

скоро не съм го мяркала обаче :rolleyes:

Абе на мене оня с кучето голямото дето не некъв мелез между овчарка и незнам кво ми беше казал че Недялко живее в един от входовете,ама не ми каза,че еу нашия и Радо снощи се прибира с кучето и ми вика;Абе у нашия вход живее ли някой известен?И аз викам-ми незнам дали е у нашия,ама Недялко Йорданов и Йоана Буковска живеят тука някъде.И той вика:Абе ей сега в аснасцора видях един дето ми е едно много познат един с бяла глава и брада и носеше много книги :lol:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

:laughing5:

Кво се хилиш,аз редовно си купува пиле на грилс Христо Мутафчиев на опашката, миналата неделя в оня магазин дето купуваме кабели за душа и разни такива бях с оня брадатия репортер от господари на ефира :lol:

Сподели в други сайтове

аз съм пазараувала с Христо в същия магазин за кабелите

а за кой брадатко говориш, не се сещам :blink:

Ми не тоя,приятно ми е Мавриков,а другия ма,не му помня името

Виж в сайта на Господарите

Сподели в други сайтове

:rolleyes: Добър Вечер на Всички

Вале,аййййдеее бе,имаме вече нови гости,а тебе те няма.Пременила ли си се хубаво за гостите :lol:

Сподели в други сайтове

Вале,аййййдеее бе,имаме вече нови гости,а тебе те няма.Пременила ли си се хубаво за гостите :lol:

:o ами по анцунг съм и една бяла горничка в дясно има една пеперудка :lol:

Кои са новите Гости, Spiridon ли имаш предвид :rolleyes:

Тони видяли направи Пост 666 :huh:

Сподели в други сайтове

:o ами по анцунг съм и една бяла горничка в дясно има една пеперудка :lol:

Отивай на портата да посрещещ ВИП-овете,че ги пуснаха,ти нали си им шефка :gora:

Сподели в други сайтове

Добър вечер и от мен :beer11:

Здравей,Петя,добре ни дошла.Днес ще караш с ужасен флууд контрол от 300 секунди,ама няма как :unsure:

Докато Момо се появи ше е малко неприятно,но после всичко ще е ок!

Как е форумчетооо?

Сподели в други сайтове

От кога бе :blink:

Искам титла Шеф на Виповете тогава :lol:

Ми само да пуснат Титлите-немаш грижи :group:

Сподели в други сайтове

:o Че те не са ли пуснати :blink:

Е де ги виждаш :blink:

Сподели в други сайтове

аман бе Вале, ти пък специализирана информация искаш по тая тема :lol: Нямам никаква идея от къде и как да ти помогна. Ти сега какво те интересува как става ли? На теория или на практика тря да го изпълниш? :unsure:

Айде обясними на практика как става, оная нали ти казвам, каза утре да съм и пеела как ставала на Теория ама много иска :huh: Тя вместо да гледа на практика да ме учи, ще ми развива теми как се паркирало, аман :unsure:

Е не виждаш ли, че ти пише, че си модератор :blink:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...