valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Казаха,че няма такава опция в тази версия на форума Tъй ли каза то толкова много неща ни каза, че иди ги помни всичките Абе някой можели да ми намери в тоя пуст Интернет тема , където да е обяснено как точно се прави обратен завой , и Как се паркира Успоредно , щото тая моя инструктурка иска да и пея утре Теория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Недялко Йорданов ми бил съсед,в нашия вход живеел,а аз 8 месеца живея в тоя блок и да незнам,а съм му фенка аз съм се возила с него в един асансжор... ама си мълча... щото реших че се припознавам.... и с павел попандов се запознах в асансьора... идваше на гости на един... абеее, известен е нашия блок Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 абеее, известен е нашия блок И вие сте известни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 kakво правите флудаджиииииииииииии??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 kakво правите флудаджиииииииииииии??? Tърся в тъпия нет, как се паркира успоредно на теория трябва да го знам за утре ти да помогнеш, да знаеш къде в нета има нещо писано, че аз нищо не откривам Или някоя книга да знайш, да ходя да е купувам, че инструктурката е пущоряла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Tърся в тъпия нет, как се паркира успоредно на теория трябва да го знам за утре ти да помогнеш, да знаеш къде в нета има нещо писано, че аз нищо не откривам Или някоя книга да знайш, да ходя да е купувам, че инструктурката е пущоряла аман бе Вале, ти пък специализирана информация искаш по тая тема Нямам никаква идея от къде и как да ти помогна. Ти сега какво те интересува как става ли? На теория или на практика тря да го изпълниш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 аз съм се возила с него в един асансжор... ама си мълча... щото реших че се припознавам.... и с павел попандов се запознах в асансьора... идваше на гости на един... абеее, известен е нашия блок Ми баш Павел е идвал при Недялко ,те са си приятели ма Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ... на последния етаж а па веднъж с жена си носеха във входа щайги скоро не съм го мяркала обаче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 ... на последния етаж а па веднъж с жена си носеха във входа щайги скоро не съм го мяркала обаче Абе на мене оня с кучето голямото дето не некъв мелез между овчарка и незнам кво ми беше казал че Недялко живее в един от входовете,ама не ми каза,че еу нашия и Радо снощи се прибира с кучето и ми вика;Абе у нашия вход живее ли някой известен?И аз викам-ми незнам дали е у нашия,ама Недялко Йорданов и Йоана Буковска живеят тука някъде.И той вика:Абе ей сега в аснасцора видях един дето ми е едно много познат един с бяла глава и брада и носеше много книги Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 :laughing5: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 :laughing5: Кво се хилиш,аз редовно си купува пиле на грилс Христо Мутафчиев на опашката, миналата неделя в оня магазин дето купуваме кабели за душа и разни такива бях с оня брадатия репортер от господари на ефира Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 аз съм пазараувала с Христо в същия магазин за кабелите а за кой брадатко говориш, не се сещам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 аз съм пазараувала с Христо в същия магазин за кабелите а за кой брадатко говориш, не се сещам Ми не тоя,приятно ми е Мавриков,а другия ма,не му помня името Виж в сайта на Господарите Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Добър Вечер на Всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Добър Вечер на Всички Вале,аййййдеее бе,имаме вече нови гости,а тебе те няма.Пременила ли си се хубаво за гостите Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Вале,аййййдеее бе,имаме вече нови гости,а тебе те няма.Пременила ли си се хубаво за гостите Aу ами по анцунг съм и една бяла горничка в дясно има една пеперудка Кои са новите Гости, Spiridon ли имаш предвид Тони видяли направи Пост 666 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Aу ами по анцунг съм и една бяла горничка в дясно има една пеперудка Отивай на портата да посрещещ ВИП-овете,че ги пуснаха,ти нали си им шефка Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Отивай на портата да посрещещ ВИП-овете,че ги пуснаха,ти нали си им шефка От кога бе Искам титла Шеф на Виповете тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Добър вечер и от мен :beer11: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Добър вечер и от мен :beer11: Здравей,Петя,добре ни дошла.Днес ще караш с ужасен флууд контрол от 300 секунди,ама няма как Докато Момо се появи ше е малко неприятно,но после всичко ще е ок! Как е форумчетооо? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Добър вечер и от мен :beer11: Добра да е Петя Мелиске не ми подминавай предния пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 От кога бе Искам титла Шеф на Виповете тогава Ми само да пуснат Титлите-немаш грижи Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ми само да пуснат Титлите-немаш грижи Че те не са ли пуснати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Че те не са ли пуснати Е де ги виждаш Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 аман бе Вале, ти пък специализирана информация искаш по тая тема Нямам никаква идея от къде и как да ти помогна. Ти сега какво те интересува как става ли? На теория или на практика тря да го изпълниш? Айде обясними на практика как става, оная нали ти казвам, каза утре да съм и пеела как ставала на Теория ама много иска Тя вместо да гледа на практика да ме учи, ще ми развива теми как се паркирало, аман Е не виждаш ли, че ти пише, че си модератор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари