Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ей ся се усмихваше в чата :1000 (5): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 да, забелязах след като бях пуснала тука постче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 И квоооооо :FEA7D41FE6F5: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Валето пак със старата парола Страх ме е пак да не объркам нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Валето пак със старата парола Страх ме е пак да не объркам нещо Вале,аз пак да те попитам -намери ли опцията за скиновете.Сменяй смело паролата бе.И да объркаш-ще ти я оправи момо после,споко Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Вале,аз пак да те попитам -намери ли опцията за скиновете.Сменяй смело паролата бе.И да объркаш-ще ти я оправи момо после,споко Ок пак ще пробвам да я сменя След малко ще видя за скиновете, ако не я намеря ще кажеш къде са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ок пак ще пробвам да я сменя След малко ще видя за скиновете, ако не я намеря ще кажеш къде са Погледни най отдолу вляво,има едно падащо меню,там цъкай и ще видиш как става зелен,червен и т.н :at: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Сега ще изляза и ще пробвам със новата парола, дано да няма проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Сега ще изляза и ще пробвам със новата парола, дано да няма проблем Айди чакаме те :punk: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Погледни най отдолу вляво,има едно падащо меню,там цъкай и ще видиш как става зелен,червен и т.н :at: Сега съм в зелено, ама нещо като че ли ми дразни очите Ам се чудя пепел от рози неголи да сложа, ти със какъв си Тони Айде готово смених си паролата Нещо явно съм сбъркала прединия път, като съм я сменяла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Сега съм в зелено, ама нещо като че ли ми дразни очите Ам се чудя пепел от рози неголи да сложа, ти със какъв си Тони Айде готово смених си паролата Нещо явно съм сбъркала прединия път, като съм я сменяла Аз ся съм със синьото-светлото,иначе зеленото,менкам си ги :girl_werewolf: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Аз ся съм със синьото-светлото,иначе зеленото,менкам си ги :girl_werewolf: И аз до преди малко бях със синьото, сега сложих пепел от рози, ама май ще се върна на синьото Абе тея другите иконки от къде ги взе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 И аз до преди малко бях със синьото, сега сложих пепел от рози, ама май ще се върна на синьото Абе тея другите иконки от къде ги взе Ми като отвориш прозорец да пишеш там дето са ти квадратчетата за опциите има една иконка усмихната с едно бутонче за падащо меню,и като натиснеш горе пише:Виж всички и ти излизат в отделен прозорец Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е да ама при мен са само 18 иконки, остъй все ще ги намеря някак си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Е да ама при мен са само 18 иконки, остъй все ще ги намеря някак си Мале Вале,май си като в дива Индия :1000 (36): А мене добави ли ме в листата си за Приятели Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 а ясно ся сфанах цаката с иконките :1000 (22): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 [hide_me]ъ?[/hide_me] а ясно ся сфанах цаката с иконките :1000 (22): Много е смотано с тия иконки Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мале Вале,май си като в дива Индия :1000 (36): А мене добави ли ме в листата си за Приятели Ами погледни а ясно ся сфанах цаката с иконките :1000 (22):Ти ги схвана ама аз кога ли ще ги схвана А намерих бе :bigemo_harabe_net-133: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 с тия в основното меню да... :computer8: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ами погледни Ти ги схвана ама аз кога ли ще ги схвана А намерих бе :bigemo_harabe_net-133: Свикваш ли вече,кефи ли те форумчето Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Свикваш ли вече,кефи ли те форумчето Супер е Браво на Момо и всички, които са работили над него, не споменавам другите, понеже незнам кои са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Супер е Браво на Момо и всички, които са работили над него, не споменавам другите, понеже незнам кои са Е по ли те кефи от стария Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е по ли те кефи от стария Еми в някой случай да :1000 (18): Например, мога да виждам същевременно, какво се пише в чата, абе и други привилегий си има, ама малко по-малко ще ги разуча Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Еми в някой случай да :1000 (18): Например, мога да виждам същевременно, какво се пише в чата, абе и други привилегий си има, ама малко по-малко ще ги разуча На мене ще ми емалко странно докато свикна,ама... :mellow: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ехоооооооовърнах сееееееееееетука ли сте бе ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари