.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 еееееееееееее стига де, прекаляваш сега. Това е конфиденциална информация!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 еееееееееееее стига де, прекаляваш сега. Това е конфиденциална информация!!! ти не знаеш ли че съм от ФБР Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Настроихте ли си форума на 20 поста да ви показва на страница? тва пък за какво е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Настроихте ли си форума на 20 поста да ви показва на страница? да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ти не знаеш ли че съм от ФБР е точно това беше пропуснала да ми го спонеш Вече ще знам, но въпреки това ще те оставя в неведение! Някой ден искам да се видим изневиделица по БЛГ, ама ти мен ме знаеш визуално, а аз теб не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 нали на гости ме кани бре гадино аз за сега ли те каних?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 да за какви 20 поста говори Тони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 е точно това беше пропуснала да ми го спонеш Вече ще знам, но въпреки това ще те оставя в неведение! Някой ден искам да се видим изневиделица по БЛГ, ама ти мен ме знаеш визуално, а аз теб не! е ся верно ме хвърли в тъч.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 тва пък за какво е? Щото автоматично ти показва 25 поста и така се разминаваме на коя страница сме,при тебе са назад като бройка сигурно Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Сега сме на 42 ,ти на коя си Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 аз за сега ли те каних?? МИ НЕЗНАМ..... за кога беше може би ония ден като говорихме на мен ми се чу... така... ама нали знаеш тогава пак пиех и си гледах на карти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 е ся верно ме хвърли в тъч.... как пък съм те хвърлил в тъч... просто си говорим, с какво толко те изненадах? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 МИ НЕЗНАМ..... за кога беше може би ония ден като говорихме на мен ми се чу... така... ама нали знаеш тогава пак пиех и си гледах на карти беше за днес мила моя трябваше днес да останеш и да се почерпим прилично ама ти бързаше да си ходиш....да не би Блг да се помръдне. Спокойно,оня ден ти казах,че не се е мръднал,ама ти -не.Да си ходиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Щото автоматично ти показва 25 поста и така се разминаваме на коя страница сме,при тебе са назад като бройка сигурно пак нищо не разбрах, но както и да е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 как пък съм те хвърлил в тъч... просто си говорим, с какво толко те изненадах? е откъде ще съм те виждала визуално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 за какви 20 поста говори Тони? Не 20 поста на страница да не са 25 щото иначе, като са 20 страниците са по малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Сега сме на 42 ,ти на коя си щом казваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 беше за днес мила моя трябваше днес да останеш и да се почерпим прилично ама ти бързаше да си ходиш....да не би Блг да се помръдне. Спокойно,оня ден ти казах,че не се е мръднал,ама ти -не.Да си ходиш аз нали ти писах смс преди че се прибирам с автобусаааааааааааааааааааа..... добре де... кога имаш време за кафета... т.е. малко бейлис... че вече водка не пия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 е откъде ще съм те виждала визуално Е как от къде като му отвориш Профила, не го ли виждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 щом казваш! Вече сме на 43 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е как от къде като му отвориш Профила, не го ли виждаш вие не разбрахте ли че ми е малкоооооооооооо пияно у главата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Е как от къде като му отвориш Профила, не го ли виждаш Вале,хареса ли ти новата песен на госпожа Калудова :1000 (30): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 е откъде ще съм те виждала визуално еее ти пък малко снимки съм давал по форума, все пак имаш някаква представа за мен, докато аз за теб нямам никаква и утре можем да се разминем по БЛГ без да знаем че сме добрите дръти форумци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 вие не разбрахте ли че ми е малкоооооооооооо пияно у главата Е то и в стария форум си му висеше снимката на аватара тъй, че не са прави на чукната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 щом казваш! На тебе на коя страница ти показва че е темата Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари