bebe_nd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 аз нали ти писах смс преди че се прибирам с автобусаааааааааааааааааааа..... добре де... кога имаш време за кафета... т.е. малко бейлис... че вече водка не пия вечер след работа и то до нова година. след тва забравяш за мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Вале,хареса ли ти новата песен на госпожа Калудова :1000 (30): Коя е тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Вале,хареса ли ти новата песен на госпожа Калудова :1000 (30): баба Ванка от село Айтос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 вечер след работа и то до нова година. след тва забравяш за мене събота и неделя????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Да не е Ивана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Коя е тя Е парти Микса 2 де Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е как от къде като му отвориш Профила, не го ли виждаш именно и аз това й казвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 баба Ванка от село Айтос Да си призная честно не много Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 събота и неделя????? абе за какво ми приказваш??? Я ела на скайп и ми разясни А на останалите пожелавам Лека и мека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Виктор пак седи и зяпа само Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е то и в стария форум си му висеше снимката на аватара тъй, че не са прави на чукната не не..... не го познавам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 На тебе на коя страница ти показва че е темата 35 ми дава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е парти Микса 2 де Да бе, добре, че Наско ми я качи в друг сайт, че от тоя 4сторинг не мога тегля Помолих в другия форум да го качат другаде, ама никой не са сети Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 35 ми дава Ми да,а ние отворихме 44 вече Иди в Контролен панел---> Настройки форум и си отмени 20 поста на страница Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е парти Микса 2 де песента те кара да се самозастреляш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 35 ми дава Е смени си от контролния панел мисля, че беше от 25 на 20 поста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Да бе, добре, че Наско ми я качи в друг сайт, че от тоя 4сторинг не мога тегля Помолих в другия форум да го качат другаде, ама никой не са сети Е харесва ли ти де? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 песента те кара да се самозастреляш Признавам пълна боза е Това аз ли го казвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е харесва ли ти де? Неееееееееееееееееееееееееееееееееее тая музика, никак не отива на тоя текст Какви са тея рапирания УааааауАаауаААА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Добра вечер на всичкиииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Да бе, добре, че Наско ми я качи в друг сайт, че от тоя 4сторинг не мога тегля Помолих в другия форум да го качат другаде, ама никой не са сети свиркай при нови аварии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Добра вечер на всичкиииииии Добра да е Влади свиркай при нови аварии Благодаря ти Наско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е харесва ли ти де? дори и харесвам е силна дума за таа песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Добра вечер на всичкиииииии Здравей човеко с циркаджийски подпис Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Абе много се нервя беееееееееееееееееееее за кво така ми забива тоя форуммммм ? баси моя нет ли е скапан ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари