valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 не не..... не го познавам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е смени си от контролния панел мисля, че беше от 25 на 20 поста после ще се заема с тая задача Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Здравей човеко с циркаджийски подпис много си мила няма що Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Абе много се нервя беееееееееееееееееееее за кво така ми забива тоя форуммммм ? баси моя нет ли е скапан ? Моя е ок Влади :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Абе много се нервя беееееееееееееееееееее за кво така ми забива тоя форуммммм ? баси моя нет ли е скапан ? От подписа ти е Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 де кажете.... нещо за махмурлук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Здравей човеко с циркаджийски подпис е тва ме разцепи от смях, защо говориш така на момчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 де кажете.... нещо за махмурлук Зелева Чорба от хапчетата пробвай Упсарин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Зелева Чорба от хапчетата пробвай Упсарин упсарин е за настинка вале.... ааааааааа сетих се алказалцер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 От подписа ти е о не махам се не мога да го издържам това трябва по половин час да чакам да се съферяса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ми да,а ние отворихме 44 вече Иди в Контролен панел---> Настройки форум и си отмени 20 поста на страница после ще я свърша тая работа. Сега се опитвам да ви схвана мисълта на всички ви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 упсарин е за настинка вале.... ааааааааа сетих се алказалцер Абе незнам, ама брат ми гълта от него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 после ще я свърша тая работа. Сега се опитвам да ви схвана мисълта на всички ви По-добре недей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 о не махам се не мога да го издържам това трябва по половин час да чакам да се съферяса Рестартирай си глупавия Лап топ Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 после ще я свърша тая работа. Сега се опитвам да ви схвана мисълта на всички ви ентусиаст..... никой не схваща мислите на останалите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Признавам пълна боза е Това аз ли го казвам тва не ти пречи да си кажеш ,това което наистина мислиш. И аз за Глория съм се изказвал така. Което не си го бива, не си го бива и това си е. Което си е цирк, си е цирк, тъй че спокс. Дори да кажеше че е хита на 2007, за мен отново щеше да си е същия боклук,имам предвид песента де! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Рестартирай си глупавия Лап топ не съм на лаптопа ма ама не става с рестарт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 не съм на лаптопа ма ама не става с рестарт Еми иди на Лаптопа тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Еми иди на Лаптопа тогава абе и там е така бе ти следиш ли ми мисълта бееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Ох,ядосах сееееееееее ,слушам поредния Кавърррррррр на моя любима песен бееееееееееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 тва не ти пречи да си кажеш ,това което наистина мислиш. И аз за Глория съм се изказвал така. Което не си го бива, не си го бива и това си е. Което си е цирк, си е цирк, тъй че спокс. Дори да кажеше че е хита на 2007, за мен отново щеше да си е същия боклук,имам предвид песента де! Къв хит, тая музика дет са я измислили и пет лева не струва, тая женица в какъв стил се мъчи да пее не мога да я разбера Яко се излага Е не Просто Преслава и Глория със сигурност, те трябва да са в номинацийте за Певица на Годината, кака ни Ивана се изложи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 какво ти е странно бе Вале? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 абе и там е така бе ти следиш ли ми мисълта бееееее Хубу Дзверкай ми се още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ох,ядосах сееееееееее ,слушам поредния Кавърррррррр на моя любима песен бееееееееееееееее коя песен бе Тони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 какво ти е странно бе Вале? Че се мъчиш да схванеш мисълта на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари