valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 коя песен бе Тони? Иди в Випа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ох,ядосах сееееееееее ,слушам поредния Кавърррррррр на моя любима песен бееееееееееееееее а така а ся като си на вълна песни ми помогни за една песен... плс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Къв хит, тая музика дет са я измислили и пет лева не струва, тая женица в какъв стил се мъчи да пее не мога да я разбера Яко се излага Е не Просто Преслава и Глория със сигурност, те трябва да са в номинацийте за Певица на Годината, кака ни Ивана се изложи споко Вале, ние няма да оправим поп-фолк индустрията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Само у тая тема висите като злепени с тиксо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Че се мъчиш да схванеш мисълта на всички ета много ясно,иначе как ще взема отношение по темата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Иди в Випа тръгвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 чудя се защо не ида да се наспа като бял човек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 а така а ся като си на вълна песни ми помогни за една песен... плс Коя? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Коя? на кой скайп да ти я пратя за да я чуеш и да ми кажеш как се казва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее лещи или лупи???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее ми на моя си май,преименуван е на радо,незнам как ти излиза на тебе Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 И какво за тази песен? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И какво за тази песен? име и изпълнител Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 име и изпълнител E как ,тва е Gina G- Tiamo Незнаеш ли? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Само у тая тема висите като злепени с тиксо тук си е интересно,разбираемо е да се задържаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 E как ,тва е Gina G- Tiamo Незнаеш ли? ми не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 ми не Ми раадвам се че ти помогнах тогава,песента е отпреди 10години Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ми раадвам се че ти помогнах тогава,песента е отпреди 10години е нема как да я знам аз тогава лазех по килима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Само у тая тема висите като злепени с тиксо и аз това исках да дискотирам, защо не влизате навсякъде да коментирате, а само тук киснем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 е нема как да я знам аз тогава лазех по килима Въй,все забравям че съм по дърта с 10 години от вас :mellow: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 абе станах разногледа бееееееее защо така бе Нелка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Въй,все забравям че съм по дърта с 10 години от вас :mellow: Кво ти пука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 народеееееееееееееееееееее не ми се спии баси якото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Въй,все забравям че съм по дърта с 10 години от вас :mellow: ехе, айде стига ся...и какво от това. Имаш енергията събрана във всички ни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари