valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 видяхме видяхмеее аз имам една идея... искате ли да ви развия един готварски раздел :bigemo_harabe_net-195: започнала съм да действам по въпроса, имам оше за довършване де :bigemo_harabe_net-104: смятам да си направя теми за разделно хранене, за диетично, за хранене на диабетици, за отделните видове хранене /без месо, с пилешко и т.н./, десерти, салати... некви такива... даже и име съм му измислила - кулинарни изкушения Супер, подкрепям те изцяло :1000 (30): Аз пък имам идея да направим раздел, където може да поместваме песни на Новаци Вие как мислите А за Новините да се направи под форум в Поп-Фолк, ако може разбира се Тони Кажи на Момо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 видяхме видяхмеее аз имам една идея... искате ли да ви развия един готварски раздел :bigemo_harabe_net-195: започнала съм да действам по въпроса, имам оше за довършване де :bigemo_harabe_net-104: смятам да си направя теми за разделно хранене, за диетично, за хранене на диабетици, за отделните видове хранене /без месо, с пилешко и т.н./, десерти, салати... некви такива... даже и име съм му измислила - кулинарни изкушения Ай моля ти се д аправиш всичко обаче в една тема,а не в цял раздел,щото няма такъв голям интерес към него Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мире ако може повечко така диетични сладкиши да ни избачкаш, добре ще е Това възможно ли е "Вчера, 11:12 е имало общо 1 658 посетители наведнъж" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мире ако може повечко така диетични сладкиши да ни избачкаш, добре ще е Това възможно ли е "Вчера, 11:12 е имало общо 1 658 посетители наведнъж" възможно е да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 възможно е да Аха много бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 що не пишете бе ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 що не пишете бе ? Еми ако искаш само да си пишем, Тони пуска темички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Еми ако искаш само да си пишем, Тони пуска темички ми де да знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ми де да знам Ами пише де, кво прайш сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 А ти защо млъкна сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 А ти защо млъкна сега ми щото говорих по скайп с едно гадже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ми щото говорих по скайп с едно гадже Добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Добре и кво толкова смешно казах не мога да разбера ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 и кво толкова смешно казах не мога да разбера ? Добре ще Плача тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Добре ще Плача тогава добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 добре А сега значи е добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Върнах се,липсвах малко Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Върнах се,липсвах малко усети се липсата ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Върнах се,липсвах малко Малко ли , много май беше :bigemo_harabe_net-132: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 усети се липсата ти Щп така,гледам Валето не си седи на гъзо,ама ме достига по постове Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Щп така,гледам Валето не си седи на гъзо,ама ме достига по постове Еми кво да прая бе Тони ,ти гониш, аз гоня лялял нали знаеш песничката http://www.skyauto.eu/ramania/index.php?showtopic=29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Мързи ме Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мързи ме Кво те мързи бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мързи ме пак ли ? абе що не можем да даваме линкове бееее ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 пак ли ? абе що не можем да даваме линкове бееее ? Щото трябва д аимаме 14 дни регистрация у форума Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари