Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Лекичкааа другарчета,утре да сте ми на линия да ви псотавям задачки Наско погледни темата за филмите... Лека,мека и рошавичка,и топличкааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 за 10 лева .... ахахаха аз на сестра ми съм и дала над 100 сигорно и не ги търся ти за 10 се оплакваш еми тря да си купя дискове, а не ми се дават пари от моите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Брат ми има да ми дава едни 150 лева още от преди три години със сигурност няма да ги видя на сватбата ти като подарък ще ти ги даде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Лекичкааа другарчета,утре да сте ми на линия да ви псотавям задачки Наско погледни темата за филмите... Лека,мека и рошавичка,и топличкааа лека айде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Нали, все нямат пари, а иначе са правят на Баро-Гъзаровци а така Тони, само ти ме разбираш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 на сватбата ти като подарък ще ти ги даде Само толкова ли бе, 10 по 150 трябва да ми даде, няма се излага сега ааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 а така Тони, само ти ме разбираш Вале не Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Лекичкааа другарчета,утре да сте ми на линия да ви псотавям задачки Наско погледни темата за филмите... Лека,мека и рошавичка,и топличкааа ок Тони, нямай ядове Лека!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 еми тря да си купя дискове, а не ми се дават пари от моите голем си е проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Вале не Тони :lol: :lol: ТАКА ДЕ!!! :lol: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 голем си е проблем Eми да не е малък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Само толкова ли бе, 10 по 150 трябва да ми даде, няма се излага сега ааааааа ехехехеххехехеее ти и на 150 треа да се кефиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 голем си е проблем ета много ясно, аз за ташак работа нямаше да се нервирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 :lol: :lol: ТАКА ДЕ!!! :lol: Айде лека и от мен изчезвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Eми да не е малък ми не амаааа.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 глей да не се удавиш Ти си глей работата Лекичкааа другарчета,утре да сте ми на линия да ви псотавям задачки Наско погледни темата за филмите... Лека,мека и рошавичка,и топличкааа Лека, кЛокодилке Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Eми да не е малък а така Вале, удри едно рамо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 решихххххххххххх... валето като ниска да ми купи серпентина.... ако утре пак тръгна с иван ще го искам от него хахахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ти си глей работата Лека, кЛокодилке о така ли... хубуууууууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Брат ми се прибра, така че хора беше ми супер приятно, но ще трябва (принуден съм) да ви напусна а ни щъ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Брат ми се прибра, така че хора беше ми супер приятно, но ще трябва (принуден съм) да ви напусна а ни щъ!!! хаха айде лека нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Сам самичък останах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Сам самичък останах милия златен той Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bqrqn4eto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Добри утро раманиаци как е хавата искам да те имам винаги до мен щом си тук света е необикновен всичко се променя и причината си ти себе си да виждам в твоите очи нещо интересно от Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Добро утро и от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари