.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 е ти сега ли разбра че аз не съм човек а лигла??? и то не каква и да е, а сериозна лигла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 и то не каква и да е, а сериозна лигла ахъммммммммммммммммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Здравейте Другарчета, Здраве Желаем , Равниссссс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Здравейте Другарчета, Здраве Желаем , Равниссссс а мирно къде изпусна??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 еееееееееее то бива мързел, ама твойто е нечовешко ))))))))))))))) добре че светът не разчита на нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 а мирно къде изпусна??? E пропуснах го тогава сега ще го кажа, МИРНОООООООООО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 добре че светът не разчита на нея НЕ ЛЪЖИ, ЩЕ ТИ ПОРАСНЕ НОСЪТ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 E пропуснах го тогава сега ще го кажа, МИРНОООООООООО късно е вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 НЕ ЛЪЖИ, ЩЕ ТИ ПОРАСНЕ НОСЪТ а де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 някой да иска кафе..................да ми направи де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 а де а ден след денннннннннннн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 някой да иска кафе..................да ми направи де Aз вече пия Ама щом искаш ще ти направя, някакви изисквания при направата на Кафето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Aз вече пия Ама щом искаш ще ти направя, някакви изисквания при направата на Кафето оооооо,мерси Вале Аз вече си спретнах едно Иначе го предпочитам силничко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Aз вече пия Ама щом искаш ще ти направя, някакви изисквания при направата на Кафето суха сметана.. да не е много топло и ако може сервирано с една бисквитка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 оооооо,мерси Вале Аз вече си спретнах едно Иначе го предпочитам силничко наркоманка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 суха сметана.. да не е много топло и ако може сервирано с една бисквитка Както желае Мадам А дали не искате подсладител към кафето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Както желае Мадам А дали не искате подсладител към кафето не не... само сухата сметана ми стига Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 не не... само сухата сметана ми стига A как желаете да ви бъде поднесено върху малка кокетна табличка или Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 A как желаете да ви бъде поднесено върху малка кокетна табличка или претенции има единствено към сервиращия... да е некой пич.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тука тука ми е мястото на мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 претенции има единствено към сервиращия... да е некой пич.... Е ай сега пич аз, мислих аз да ти гo сервирам ама, както желаеш искаш ли тоя пич да ти го сервира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Е ай сега пич аз, мислих аз да ти гo сервирам ама, както желаеш искаш ли тоя пич да ти го сервира кой той??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Имам си титлаааааааааааааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 кой той??? Брат ми Манекена Ама вече я заряза тая професия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Имам си титлаааааааааааааа А за мойта кво стана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари