bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз отивам да работя,че у понеделник ще си почивам и няма да идвам на работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз отивам да работя,че у понеделник ще си почивам и няма да идвам на работа ооо така лииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Я вижте дали можете да си сложите титли от къде??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Вале, тва на брат ти врътката ли е? Беше и се надявам пак да е от къде??? Наско иди в контролен панел и от там избири Настройки на Профила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тая песен ме зариби мнооо жестоко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тая песен ме зариби мнооо жестоко Ти да не слушаш радио Романтика Пригответе се Гло след малко ще я слушкаме там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ти да не слушаш радио Романтика Пригответе се Гло след малко ще я слушкаме там аз слушам само радио Ултраааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ооо така лииииии ахам мисля да си почина,че се изморих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 изгасна ми каминатаааааа :bigemo_harabe_net-99: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 аз слушам само радио УлтрааааааааааАз пък слушам брат ми сега, как говори със оная и Вика о ко прайш Мило изгасна ми каминатаааааа :bigemo_harabe_net-99:Да дойда да ти я запаля или да ти пратя някой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ахам мисля да си почина,че се изморих от какво се измори???? висене пред комп-а????Аз пък слушам брат ми сега, как говори със оная и Вика о ко прайш Мило Да дойда да ти я запаля или да ти пратя някой прати некой де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 от какво се измори???? висене пред комп-а????прати некой де Е то да не е лесно да се работи на Компа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Е то да не е лесно да се работи на Компа е да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 е да Кво да Пускай Радио Романтика Глория е на Гости на Радиото :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кво да Пускай Радио Романтика Глория е на Гости на Радиото :1000 (30): ПУСНАТО Е!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кво да Пускай Радио Романтика Глория е на Гости на Радиото :1000 (30): много и здраве от мене на каката... аз си слушам тони бракстън Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ Е ПОКОРЕНААААААААА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тая песен важи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 от какво се измори???? висене пред комп-а????прати некой де Ида Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ида къде ще ходиш пак ти ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 къде ще ходиш пак ти ??? Е как къде, идва да ти пали Камината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 малиииииииииии Глорето цепи мрака! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 След малко ще пусна нещо в ВИП-а Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Е как къде, идва да ти пали Камината аз ако го чакам него... ще се заледя тукаСлед малко ще пусна нещо в ВИП-а чакаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 След малко ще пусна нещо в ВИП-а Там сме :1000 (30): :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари