valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ахахахахах гадайте мили гадайте Или шут отзад Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Или шут отзад Е не вярвам да е толкова груба Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Или шут отзад съмнявам сеЕ не вярвам да е толкова груба малко повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ей , само седите долу, кажете нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 излитамммммммммммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ей го Щилиян със Църна Маца Кой е по църен обаче е друг въпрос я каква снимка имало тук ... а аз я нямах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 я каква снимка имало тук ... а аз я нямах Сега може да си я сейфниш Ти как си Мире Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Фииитнес Айде, някоЯ да дойде да ми изтърка малко гърба, че сеа не моа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Фииитнес Айде, някоЯ да дойде да ми изтърка малко гърба, че сеа не моа Няма такива екстри Форума съжалявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 кога направихте 72 страници бре аз си настроих форума както казахте... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ми нискам да тръгвам пак с негооо.... въпреки че май още го обичамтука бебето требваше да каже баси вица Какво пак за мен??? Малиии и кво следва Бой с точилката по главата.Определено ще му хареса.Лиглата после ще ни каже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 кога направихте 72 страници бре аз си настроих форума както казахте... Ами за няма има три дена ли колко Ама, че сме Бързаци Тони какво прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 къде сте заминали всички??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 къде сте заминали всички??? Аз съм тук, Лиглата на Среща Гореща,... Тони отиде на Пазар, вече сигурно се е върнала Пипи пък , може и пищови да прави все още Наско и Малви гледат Комиците (само за Малви съм сигурна, Наско незнам точно ) Някаква друга информация да желае Мадам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз съм тук, Лиглата на Среща Гореща,... Тони отиде на Пазар, вече сигурно се е върнала Пипи пък , може и пищови да прави все още Наско и Малви гледат Комиците (само за Малви съм сигурна, Наско незнам точно ) Някаква друга информация да желае Мадам Ти си винаги тук-насреща за помощ Лиглата ме осведоми за горещата си среща За Тони-прочетох Пипи-с нея си пиша в скайп За Наско и Малви-Мерси за инфото. А само тва ли е народа тук Мадам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ти си винаги тук-насреща за помощ Лиглата ме осведоми за горещата си среща За Тони-прочетох Пипи-с нея си пиша в скайп За Наско и Малви-Мерси за инфото. А само тва ли е народа тук Мадам E Мирето май е тук но и тя не пише никаква Ами май сме само това за сега, другите не пишат, все още не са активни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 E Мирето май е тук но и тя не пише никаква Ами май сме само това за сега, другите не пишат, все още не са активни Кой ги знае къде хайманосват ууууууу,честит ми 100-ен пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тук съм аз, ама сега други писания ме зоват, свърших с пищовите. А Вале, ти не каза как е паркирването, успоредното и перпендикулярното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кой ги знае къде хайманосват ууууууу,честит ми 100-ен пост Честит ми 500-ен пост А Вале, ти не каза как е паркирването, успоредното и перпендикулярното О не ми говори за Паркирване Ако знаеш обяснявай В неделя ще ходя да ме учат допълнително Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 В неделя ще ходя да ме учат допълнително Оооооо аз само на теория го знам, но на практика точно в това ме няма Ама както ти го обясни Момо, и аз така го знам. Ама аз само един час сам паркирвала и инструкторът ми каза под секрет, че на изпита няма да има паркирване и аз се успокоих. Ама ти се научи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тук съм аз, ама сега други писания ме зоват, свърших с пищовите. А Вале, ти не каза как е паркирването, успоредното и перпендикулярното ама ти много рано си почнала с пищовите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ама ти много рано си почнала с пищовите Ами аз не съм от учените и най-рано започвам с контролните ;-) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ами аз не съм от учените и най-рано започвам с контролните ;-)ти си направо ученолюбива Кажете ми как се излиза на порталаАз незнам как успях да го направя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ти си направо ученолюбива Кажете ми как се излиза на порталаАз незнам как успях да го направяБебе, не се бъзикай с мен хайде, аз бягам в банята :bigemo_harabe_net-125: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Бебе, не се бъзикай с мен аз не се базикам добре де-ученолюбивите почват да учат от работа, а по-малко ученолюбивите правят пищови от рано. А такива като мен-мързеливите-ни учат,ни правят пищови нееее, аз правя.....поне така знам на какво поне отивам на изпит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари