valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Без фарове Карам не мога да повярвам И гумите свирят, в мрака с мръсна Газ А нашата песен да пея ,аз не спирам спасение няма в главата ми е тя Промила 5 В кръвта ми е алкохола Влюбих се аз до живот Вкарал е в ума ми тази отрова дето и викат Любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 МАле,че си се разпяла Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 МАле,че си се разпяла Вале Добре, че брат ми излези от стаята гледай сега кво става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Добре, че брат ми излези от стаята гледай сега кво става давай,пей на воля докато се върне Аз отивам да изпуша една и идвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Летни презрамки тънки и прелепнали Дънки влюбени са в нас всички Огледала Готини сме и не се съмняваме, че ни чакат в ноща симпатични неща Вижтееееееееееееееее Мъж На Хоризонтааааааааа Страст на Хоризонтаааааааааааааааа Хайде Дами Ние Сме Бързо Слагайте Червило и нахално Мило да го Предизвикаме Секси Мъж на Хоризонта Страст на Хоризонта От Любов хвърчът Изскри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Вале ти си добра певица Аз бягам да легна малко, че ми стана лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Вале ти си добра певица Аз бягам да легна малко, че ми стана лошо Всички се изпоразболяхте Ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Вале ти си добра певица Аз бягам да легна малко, че ми стана лошо какво ти има на тебе??? ехххххх,тази преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ехххххх,тази преслава Само Преслава Айде и Гло също и кака ти Ивана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Много съм ядосана ,главата ми се вие ,незнам захарта ми висока лие ниска ли е,иде ми да припадна Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Много съм ядосана ,главата ми се вие ,незнам захарта ми висока лие ниска ли е,иде ми да припадна Измерия Веднага.... Какво стана, че ти е зле така, надявам се не е някой скандал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Само Преслава Айде и Гло също и кака ти Ивана Айде и още някоя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Айде и още някоя А и Анелия да не пропусна , другите са просто за Украса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Измерия Веднага.... Какво стана, че ти е зле така, надявам се не е някой скандал То у нас друго освен скандали няма,не е лесно да съжителстваш само с прости хора около себе си Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 А и Анелия да не пропусна , другите са просто за Украса сега вече списъка е пълен Другите наистина са за украса А Деси Слава де я загуби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Майко мила,10,9 е Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 То у нас друго освен скандали няма,не е лесно да съжителстваш само с прости хора около себе си Който желае да си дръпне Клипчето на една песничка дето Тони хич не е хареса Ама клипа си го бива ТукМайко мила,10,9 е Леле Ако имаш лимон вземи и си изцеди и пий, не че не го знаеш, ама да ти кажа аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Пих си хапчето,ама това за лимона не го знаех.И са ми останали само 3 лентички-как ше се оправям събота и неделя незнам Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 сега вече списъка е пълен Другите наистина са за украса А Деси Слава де я загуби Оф верно бе как можах не ме изсрам Пих си хапчето,ама това за лимона не го знаех.И са ми останали само 3 лентички-как ше се оправям събота и неделя незнам Е те аптеките работят и събота, прати някой да ти купи или сама иди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Оф верно бе как можах не ме изсрам Е те аптеките работят и събота, прати някой да ти купи или сама иди Е в патеките има ли лентички бе Аз ги купувам от фирматаот където си взех апарата Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тея по- Радио Романтика са големи злета Вместо да каже Валдес каза Валдест Е в патеките има ли лентички бе Аз ги купувам от фирматаот където си взех апарата Ами до колкото съм информирана да На моето Бабе и ги дават от Здравната Каса за цяла година 150 ли колко бяха незнам точно Ама съм чувала, че и по аптеките продават трябва да се интересуваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Ми моя лекар ми каза,че ги няма във всяка патека,а само в някви си специализирани Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ми моя лекар ми каза,че ги няма във всяка патека,а само в някви си специализирани Санита имате ли в София, ако има иди там провери Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Сърби ме лявата ръка ;(........Някой да ми даде 5 стинки да спрееее Отивам да гледам Славчо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Сърби ме лявата ръка ;(........Някой да ми даде 5 стинки да спрееее Отивам да гледам Славчо И аз отивам, да го гледкам и ще полегна малко Само пет стотинки ли искаш на Дръж Тоя Манго Кърти Мивки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари