Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

Без фарове Карам не мога да повярвам :lol:

И гумите свирят, в мрака с мръсна Газ :huh:

А нашата песен да пея ,аз не спирам

спасение няма в главата ми е тя :unsure:

Промила 5 В кръвта ми е алкохола

Влюбих се аз до живот :rolleyes:

Вкарал е в ума ми тази отрова :o

дето и викат Любов ;)

Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Летни презрамки тънки и прелепнали Дънки :huh:

влюбени са в нас всички Огледала :lol:

Готини сме и не се съмняваме,

че ни чакат в ноща симпатични неща :rolleyes:

Вижтееееееееееееееее Мъж На Хоризонтааааааааа :o

Страст на Хоризонтаааааааааааааааа :huh:

Хайде Дами Ние Сме :lol:

Бързо Слагайте Червило и нахално Мило да го Предизвикаме :D

Секси Мъж на Хоризонта :unsure:

Страст на Хоризонта :unsure:

От Любов хвърчът Изскри :rolleyes:

Сподели в други сайтове

Много съм ядосана ,главата ми се вие ,незнам захарта ми висока лие ниска ли е,иде ми да припадна :(

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Много съм ядосана ,главата ми се вие ,незнам захарта ми висока лие ниска ли е,иде ми да припадна :(

Измерия :o Веднага.... Какво стана, че ти е зле така, надявам се не е някой скандал :o

Сподели в други сайтове

Измерия :o Веднага.... Какво стана, че ти е зле така, надявам се не е някой скандал :o

То у нас друго освен скандали няма,не е лесно да съжителстваш само с прости хора около себе си

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

То у нас друго освен скандали няма,не е лесно да съжителстваш само с прости хора около себе си
:wacko: Който желае да си дръпне Клипчето на една песничка дето Тони хич не е хареса :huh: Ама клипа си го бива :unsure: Тук
Майко мила,10,9 е :blink:
:o Леле :unsure: Ако имаш лимон вземи и си изцеди и пий, не че не го знаеш, ама да ти кажа аз :(
Сподели в други сайтове

Пих си хапчето,ама това за лимона не го знаех.И са ми останали само 3 лентички-как ше се оправям събота и неделя незнам :(

Сподели в други сайтове

сега вече списъка е пълен :)Другите наистина са за украса :lol: А Деси Слава де я загуби :blink:
Оф верно бе :huh: как можах :( не ме изсрам :lol:
Пих си хапчето,ама това за лимона не го знаех.И са ми останали само 3 лентички-как ше се оправям събота и неделя незнам :(
Е те аптеките работят и събота, прати някой да ти купи или сама иди :unsure:
Сподели в други сайтове

Оф верно бе :huh: как можах :( не ме изсрам :lol:Е те аптеките работят и събота, прати някой да ти купи или сама иди :unsure:

Е в патеките има ли лентички бе :o

Аз ги купувам от фирматаот където си взех апарата :huh:

Сподели в други сайтове

Тея по- Радио Романтика са големи злета :o Вместо да каже Валдес каза Валдест <_<

Е в патеките има ли лентички бе :o Аз ги купувам от фирматаот където си взех апарата :huh:

Ами до колкото съм информирана да :rolleyes:

На моето Бабе и ги дават от Здравната Каса за цяла година 150 ли колко бяха незнам точно :unsure:

Ама съм чувала, че и по аптеките продават :huh: трябва да се интересуваш :rolleyes:

Сподели в други сайтове

Ми моя лекар ми каза,че ги няма във всяка патека,а само в някви си специализирани :unsure:

Сподели в други сайтове

Сърби ме лявата ръка ;(........Някой да ми даде 5 стинки да спрееее :laughing:Отивам да гледам Славчо :D
И аз отивам, да го гледкам и ще полегна малко :rolleyes:Само пет стотинки ли искаш :unsure: на Дръж :lol:

Тоя Манго Кърти Мивки :lol:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...