Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Аз пък си легнах в 4,30 и станах в 9,15 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аз пък си легнах в 4,30 и станах в 9,15 Кой те събуди?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Кой те събуди?? Оня пияница Радо,дето ми скъса нервите снощи и трябваше да му отключвам да иде на работа,че и ми се разкрещя,че не съм го събудила и закъснявал за работа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 тя на мен ми дава от време на време,ама аз от снощния отчет не запомних нищо Добре съм Митко Преди малко станах от леглото Ти как си? Супер съм,радвам се на форума.Ами и мен ме събудиха и сега замислям отмъщение защото съм много отмъстителен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Оня пияница Радо,дето ми скъса нервите снощи и трябваше да му отключвам да иде на работа,че и ми се разкрещя,че не съм го събудила и закъснявал за работа да го беше спънала едва ли има смисъл да се ядосваш за тва ,ще вдигнеш пак захарта Супер съм,радвам се на форума.Ами и мен ме събудиха и сега замислям отмъщение защото съм много отмъстителен. теб пък кои те събуди???Отмъстителен -нещо ново научихме Аз за тва предупреждавам от вечерта-не ме будете иначе......лошо оххххх,нито кафе помага,нито нищо.В главата ми все едно вълци вият Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Какво стана бе Жоре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 някой желаещ да ми откъсне главата?:bigemo_harabe_net-83: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Tи луда ли си бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Tи луда ли си бе боли ме главата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Какво стана бе Жоре Вале ще ги кача, но трябва някой да ги вмикне в постовете ми, аз не мога. Няма смисъл да давам, линк за едно и също нещо няколко пъти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Вале ще ги кача, но трябва някой да ги вмикне в постовете ми, аз не мога. Няма смисъл да давам, линк за едно и също нещо няколко пъти. Тони или някой от другите ще го вмъкне или ми го прати на ЛС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 За кво става въпрос? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 някой желаещ да ми откъсне главата? :bigemo_harabe_net-83: и аз искам някой да откъсне мойта че яко ме цепи и ми се вие свят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 До колкото успях да е разбера май не е по мъже e нали ти казах... че отивам с ИВАН Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Оня пияница Радо,дето ми скъса нервите снощи и трябваше да му отключвам да иде на работа,че и ми се разкрещя,че не съм го събудила и закъснявал за работа а ти па ако знаеш как си изкарах акъла нощес спя си аз и чувам шумолене в кухнята и се обръщам сънена и виждам един силует в тъмнината и си мисля че си ти- и викам ха,ма много е слаба тони и де й е косата дългата и си викам - призраааак доде се освестя, радо кресва - ооо,мира кво праиш маааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 а ти па ако знаеш как си изкарах акъла нощес спя си аз и чувам шумолене в кухнята и се обръщам сънена и виждам един силует в тъмнината и си мисля че си ти- и викам ха,ма много е слаба тони и де й е косата дългата и си викам - призраааак доде се освестя, радо кресва - ооо,мира кво праиш маааааааааааа Аз не ходя като вас нощем по хладилника да ям,то тва пияното се е събудило гладно и е тръгнало да търси плячка,само да има късмет да се прибере пак пиян,ох майкоооооооооооо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 e нали ти казах... че отивам с ИВАН Е забравила съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 aз кат го видях още не беше изтрезнял сега не знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 aз кат го видях още не беше изтрезнял сега не знам Тва в колко часа беше нощес? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е забравила съм kak можа ааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 kak можа аааE да не съм клюкарка и си мисля че си ти- и викам ха,ма много е слаба тони и де й е косата дългата и си викам - призраааак доде се освестя, радо кресва - ооо,мира кво праиш маааааааааааа Абе вие сте голям цирк Чак ви завиждам по-някога Че ти в кухнята ли спиш бе Мире Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 E да не съм клюкарка е не си де споко... айде след а малко почвам да работя .. ах колко е хубаво човек да се върне към старата си професия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 е не си де споко... айде след а малко почвам да работя .. ах колко е хубаво човек да се върне към старата си професия Maникюр ли ще правиш на някой Айде пак изчезвам за малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 E да не съм клюкарка :lol: Абе вие сте голям цирк Чак ви завиждам по-някога Че ти в кухнята ли спиш бе Мире Да,за да е по далече от моята стая..че нали знаеш какъв вълк си гледаме у нас И малката баня и толаетна са точно до кухнята,а тя кухнята е барабар с хола де,така че все тая...и Мира си става нощем,хапва си,ходи си до банята и й е екстра.Така хем Мира се тъпче на спокойствие,хем Марк е спокоен Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари