seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Maникюр ли ще правиш на някой Айде пак изчезвам за малко аха имаше в блока сватба и аз правих прическата на шаферката и ся почвам ноктите на майката на шаферката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 аха имаше в блока сватба и аз правих прическата на шаферката и ся почвам ноктите на майката на шаферката Имаше или по-точно ще има Сватба Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Имаше или по-точно ще има Сватба imaaaaaaaaaaaa Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 imaaaaaaaaaaaa Аха , ти кво прайш сега бе, аз пак се лепнах за тивито някакъв сериал дават по някаква си телевизия "F" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 хъм,няма никой ... пак сте се разтърчали кат пилци из двора а щях да ви споделя нещо на уше е, нищо... по-късно може би... ся ше пусна снимка в темата, че май само аз не съм се разписала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 хъм,няма никой ... пак сте се разтърчали кат пилци из двора а щях да ви споделя нещо на уше е, нищо... по-късно може би... ся ше пусна снимка в темата, че май само аз не съм се разписала... Е аз съм, тук не ме ли виждаш или мен не ме броиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аха , ти кво прайш сега бе, аз пак се лепнах за тивито някакъв сериал дават по някаква си телевизия "F" готвя на мъж ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 готвя на мъж ми Eхе, браво на теб и какво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 последно гледах че в чата пишеш че гледаш Тиви... затва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 последно гледах че в чата пишеш че гледаш Тиви... затва То аз навсякъде ширя, тиви гледам, в кухнята бях алаабала назад напред, ту ме има ту ме няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Eхе, браво на теб и какво пиле с ориз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 пиле с ориз :1000 (30): Супер, какво стана маникюра на Майката на Шаферката какъв цвят и сложи Лак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 :1000 (30): Супер, какво стана маникюра на Майката на Шаферката какъв цвят и сложи Лак златисто ама мноо яко... днеска бех коафиор на всички сватбари тука... прически грим маникюр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 златисто ама мноо яко... днеска бех коафиор на всички сватбари тука... прически грим маникюр Трябва две заплати да си изскарала тогава, че и повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Трябва две заплати да си изскарала тогава, че и повече ахаахха аз на тях пари не търся... мнооо услуги са ми правили ся за 2 прически 2 грима и един маникюр нема да обеднея я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 ахаахха аз на тях пари не търся... мнооо услуги са ми правили ся за 2 прически 2 грима и един маникюр нема да обеднея я Аха е де да знам, че са ти някакви близки хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Аха е де да знам, че са ти някакви близки хора няма проблем.... а къде е бебето??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Добър вечер на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Добър вечер на всичкиДобра да е Влади няма проблем.... а къде е бебето??? Не я знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Добра да е Влади Не я знам ще и се караме на нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 ще и се караме на нея Е недей де тя добра Душица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е недей де тя добра Душица е така си е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 обичам ви всичкиииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииии и целия свят обичам в тоя момеееееееееее ееееееееееееееееееееент :bigemo_harabe_net-153: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 обичам ви всичкиииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииии и целия свят обичам в тоя момеееееееееее ееееееееееееееееееееент :bigemo_harabe_net-153: Какво е станало, ако смея да Попитам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 охххх,на кака пиленцата Как сте бре Аз се връщам след....час Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари