valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е ти ме уби!!! Вярно ли по цял ден никът ми е бил изписан??? Много странно ... Е аз какво ти казах преди малко и със Вики е същата работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Така, така подкрепяйте се ... няма лошо Женска солидарност Е ти ме уби!!! Вярно ли по цял ден никът ми е бил изписан??? Много странно ... Ами да За тва ти казах,че няма смисъл да ни се сърдиш за постовете Но явно както казваш е някаква грешка,която излиза на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ами май на 20 на обяд пристигнах тук, прави си сметката има няма 5 дни и хайдееееее 1 000 мнения ... флудаджийка такава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добър ден.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е аз какво ти казах преди малко и със Вики е същата работа Е хубава работа - това е заговор на военните, знам аз!!! Няма кой друг да е Женска солидарност Ами да За тва ти казах,че няма смисъл да ни се сърдиш за постовете Но явно както казваш е някаква грешка,която излиза на всички явно ... защото е просто невъзможно, аз от работата нямам достъп до тез интернет страници ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 има няма 5 дни и хайдееееее 1 000 мнения ... флудаджийка такава Кой го казва Поздрав със SAKISKOUKOS-AINTE TILEFONI SE MOU :bigemo_harabe_net-95: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добър ден.... къв ден пък и ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добър ден.... Абре при мен е нощ, ама ти може да си нейде в Америката и да е ден все още при теб ... Кой го казва Мда ... ама вече няма да съм такъв приказлив ... А и също така разбирам, че новият ни форум не позволява сливането на мнения ... и не мога да пусна мнение, преди някой друг да е пуснал мнение преди мен ... Много тъпо!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 къв ден пък и ти опа вечер де.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добър ден.... Добър Вечер Миме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 явно ... защото е просто невъзможно, аз от работата нямам достъп до тез интернет страници ... Е аз имам и за тва си флуудкам по цял ден ,ама и твойта работа е отговорна доколкото прочетох някъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Абре при мен е нощ, ама ти може да си нейде в Америката и да е ден все още при теб ... Мда ... ама вече няма да съм такъв приказлив ... А и също така разбирам, че новият ни форум не позволява сливането на мнения ... и не мога да пусна мнение, преди някой друг да е пуснал мнение преди мен ... Много тъпо!!! Можеш бе Ама, като му разбереш цаката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Абре при мен е нощ, ама ти може да си нейде в Америката и да е ден все още при теб ... ми да... южните щати са някъде в западното полукълбо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 опа вечер де.... Явно бая си се почерпила, че да бъркаш деня с нощта ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Добър Вечер Миме добро утро вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Можеш бе Ама, като му разбереш цаката Ми всетни ме как става??? Не може така аз да не знам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Явно бая си се почерпила, че да бъркаш деня с нощта ... грешите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Холи натискаш Едит на Поста, който си постнал преди това и добавяш, другото си мнение Така ще е засега, а можеби и за вечни времена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 грешите май ти си у грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 май ти си у грешка абе принца с червената калибра ми действа объркващо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 грешите щом казваш - ще ти повярвам ... Холи натискаш Едит на Поста, който си постнал преди това и добавяш, другото си мнение Така ще е засега, а можеби и за вечни времена Е и така пак е тъпо, ама ... какво да се прави ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 щом казваш - ще ти повярвам ... хубаво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 абе принца с червената калибра ми действа объркващо кой той? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е и така пак е тъпо, ама ... какво да се прави ... Еми няма, как малко е неудобно, ама ще се свикне Я вземи си оправи Профила и си смени паролата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ето това чукане чаках ... Винаги, когат я видя таз реклама, умирам от кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари