Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Мелисооооооо разкарай си тая снимка от подписа щото аз ше я махна ма тъпо стои там Ай си ми пипнал снимката-ай да видиш кво ше ти се случи Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Тони как да си сменя шрифта, цвета искам да сменя прекръстих бети не знаеше ли ? Моляяяяяя Прекръстил ли си се Ай си ми пипнал снимката-ай да видиш кво ше ти се случи Влади пази се, Тони се разбесня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Тони как да си сменя шрифта, цвета искам да сменя Моляяяяяя Прекръстил ли си се Влади пази се, Тони се разбесня Прекръстих го аз,дадох му миналата седмица пари назаем да ходел да си сменя името в личната карта.Сега чакаме заплатата,та да ми гивърне :bigemo_harabe_net-57: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Прекръстих го аз,дадох му миналата седмица пари назаем да ходел да си сменя името в личната карта.Сега чакаме заплатата,та да ми гивърне :bigemo_harabe_net-57:Вие със кой си мислите, че се Е*авате Ти ми обясни само как да си сменя ши*ания шрифт плс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Вие със кой си мислите, че се Е*авате Ти ми обясни само как да си сменя ш*бания шрифт плс E ne s ебаваме бе,той нали идва в София и стана въпрос за името му ,и аз викам:не можеш да си го смениш,и той вика мога.Викам ако го смениш:аз ще ти дам пари назаем да го направиш Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 E ne s ебаваме бе,той нали идва в София и стана въпрос за името му ,и аз викам:не можеш да си го смениш,и той вика мога.Викам ако го смениш:аз ще ти дам пари назаем да го направиш Идвал той Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 тъз пък как не вярва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 тъз пък как не вярва Тъз си има Име И не съм тъз, Аз така ли се отнасям със теб Тоз Тъй Ли Ти Казвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Идвал той е що пък да не ида бе да не би да съм завързан за фустата ти ще ходя къдет си искам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 тъз пък как не вярва Ми незнам що не ти вярва Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ТЪЗ СИ ИМА ИМЕ и НЕ СЪМ ТЪЗ, АЗ ТАКА ЛИ СЕ ОТНАСЯМ КЪМ ТЕБ ТОЗ ТЪЙ ЛИ ТИ КАЗВАМ не пиши с големи буквиииииииииии не се отклонявай от правилата на форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 е що пък да не ида беда не би да съм завързан за фустата тище ходя къдет си искамАз фусти не нося Пък и никой не е казал, че си вързан за мен не пиши с големи буквииииииииииине се отклонявай от правилата на форума Еми това, че си Мод незначи, че ти дава право да ме наричаш ТЪЗ Ясно ли ти е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ай ся па се скарайте :bigemo_harabe_net-174: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ай ся па се скарайте :bigemo_harabe_net-174:Споко няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Аз фусти не нося Пък и никой не е казал, че си вързан за мен Еми това, че си Мод незначи, че ти дава право да ме наричаш ТЪЗ Ясно ли ти е а на тебе какво ти дава право да пишеш с големи букви ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 а на тебе какво ти дава право да пишеш с големи букви ? Къде съм писала със големи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ай ся па се скарайте :bigemo_harabe_net-174: махни я тая снимка бе веднагаааааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 а на тебе какво ти дава право да пишеш с големи букви ?Щото има повече постове от тебе :1000 (32):махни я тая снимка беведнагааааааааааааааАй махни я ти де аааааааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Щото има повече постове от тебе :1000 (32): за това ли имам право, о недей, вече е побеснял Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Къде съм писала със големи виж по-нагоре в цицата ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ай махни я ти де аааааааа Мене пък ме кефи адски много тая снимка виж по-нагоре в цицата миНе виждам съжалявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Туй пък какво е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Туй пък какво е Е как какво ,това са визиите на Виктор и превъплъщенията му говорейки с нас :1000 (11): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е как какво ,това са визиите на Виктор и превъплъщенията му говорейки с нас :1000 (11): Влади тъй ли бе, такава ли ти е визията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари