valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 кой той? И аз това се учудих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Еми няма, как малко е неудобно, ама ще се свикне Я вземи си оправи Профила и си смени паролата Защо??? Какво ми е на профила ... Нужно ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И аз това се учудих дано ни се отговори някога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ето това чукане чаках ... Винаги, когат я видя таз реклама, умирам от кеф Страшна Реклама и тая, като си нагъзи дупарата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 кой той?Иван= принца с червената калибра с сребристата тойота и черното аудиИ аз това се учудих ех ама сте недосетливи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Защо??? Какво ми е на профила ... Нужно ли е ? Естествено Ако не искаш някой да ти влиза със ника бързо сменяй пароли и там резюме си направи, приятели си добави ,Коментари пиши за Потребителите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Естествено Ако не искаш някой да ти влиза със ника бързо сменяй пароли и там резюме си направи, приятели си добави ,Коментари пиши за Потребителите Защо усложняваш живота на човека??? Остави го да трупа постове и да не ни се кара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Иван= принца с червената калибра с сребристата тойота и черното аудиех ама сте недосетливи Стига си се фукала със Ванката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Естествено Ако не искаш някой да ти влиза със ника бързо сменяй пароли и там резюме си направи, приятели си добави ,Коментари пиши за Потребителите Е защо някой да ми влиза с ника - от де ще ми знае паролата??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Защо усложняваш живота на човека??? Остави го да трупа постове и да не ни се кара А на мен няма да ми се кара той, Нали Холи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Иван= принца с червената калибра с сребристата тойота и черното аудиех ама сте недосетливи Ами такива сме Аз съм на 3 чаши водка и не мога да се сетя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Защо усложняваш живота на човека??? Остави го да трупа постове и да не ни се кара Е сега точно няма да се заема с профила си, че не ми се занимава ... И засега няма да ви се карам ... трябва да си го заслужите ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 А на мен няма да ми се кара той, Нали Холи Той не подбира Нали Холи ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Стига си се фукала със Ванката не се фукам а уточнявам.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е защо някой да ми влиза с ника - от де ще ми знае паролата??? Щото в началото, като влизаме сме със една и съща парола всички 1234 тъй, че ако не си я сменил, действай по-въпроса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ами такива сме Аз съм на 3 чаши водка и не мога да се сетя простено ти е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 не се фукам а уточнявам.... Шегувам се де, не го вземай не сериозно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 А на мен няма да ми се кара той, Нали Холи Е без причина - няма, ама ако има за какво да се хвана - дръж се здраво ... Той не подбира Нали Холи ??? Е в случая подбирам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Петя... скайпааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Щото в началото, като влизаме сме със една и съща парола всички 1234 тъй, че ако не си я сменил, действай по-въпроса Еееее много тъпо ... мен по принцип това си ми беше паролата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е без причина - няма, ама ако има за какво да се хвана - дръж се здраво ... Е в случая подбирам ... Е ще гледам, да няма такъв случай в който да се хванеш за нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Щото в началото, като влизаме сме със една и съща парола всички 1234 тъй, че ако не си я сменил, действай по-въпроса ХАхахах,вие ме убихте,ако е истина простено ти е Знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Е ще гледам, да няма такъв случай в който да се хванеш за нещо Така, така ... постарай се да няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Еееее много тъпо ... мен по принцип това си ми беше паролата Ти си луд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Петя... скайпааааааа кво за него??? работи си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари