seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 мечтата ми вземииииииииииииииии с греха я съживиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Всички Унемяхтееееее мечтата ми вземииииииииииииииии с греха я съживиииииНямаш проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Всички Унемяхтееееее Нямаш проблем хахах добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 хахах добре Е не вече отивам май да гледам Бетито, всички млъкнахте Тони ти кво Млъкна, каза едно Ох после и това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 грозната бети?? ти си луда валеее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 грозната бети?? ти си луда валеее Кой луд,кой нормален -тва е положението.Вале не думай нищо, че после все ще ти натяква,че си луда.От личен опит ти казвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Кой лудмкой нормален -тва е положението.Вале не думай нищо, че после все ще ти натяква,че си луда.От личен опит ти казвам Аха щом казваш ще те послушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Кой лудмкой нормален -тва е положението.Вале не думай нищо, че после все ще ти натяква,че си луда.От личен опит ти казвам оо добре.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Пихме досега,Момо се напи и си тръгна,Котката пияна като дъска пее:Камбаните звънят,а пиян Радо ми звъни пак от некви кръчми Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 оо добре..ами.... съветвам Пихме досега,Момо се напи и си тръгна,Котката пияна като дъска пее:Камбаните звънят,а пиян Радо ми звъни пак от некви кръчми Тия "Камбани" да не звънят у главата й??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Пихме досега,Момо се напи и си тръгна,Котката пияна като дъска пее:Камбаните звънят,а пиян Радо ми звъни пак от некви кръчми Пълен Ужас Аз пък си рева сама тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Пълен Ужас Аз пък си рева сама тук що ревеш бе моме?? заради мъж??е ти си верно ЛУДААААААААААА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Пълен Ужас Аз пък си рева сама тук ПОнеже знам малко повече отколкото имаш представа-искам да ти кажа че имаш достатъчно вина за да си така в момента :mellow: Щом казваш, то така ще ти кажат на теб, абе няма значение Абе не беше точно казване,ама както и да е..Кой трие постове Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 ПОнеже знам малко повече отколкото имаш представа-искам да ти кажа че имаш достатъчно вина за да си така в момента :mellow:Абе не беше точно казване,ама както и да е..Кой трие постове Аз си го изтрих сама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добра вечер драги мои! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Аз си го изтрих сама и що Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добра вечер драги мои!Добра да е Наско и щоАми няма нужда да се мъдри тук мисля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добра вечер драги мои! Добър вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 добра вечер драги мои! dobro utro Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 24 Author Report Share Публикувано Ноември 24 Добра да е Наско Ами няма нужда да се мъдри тук мисля Искаш ли д апоговорим в Скайп после,сега излизам с кучетата Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Искаш ли д апоговорим в Скайп после,сега излизам с кучетата Ами ще си лягам Тони, че не ми се става пак в 11 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Искаш ли д апоговорим в Скайп после,сега излизам с кучетата точно сега ли ще заизлизаш, по нощите!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Лека На всички и спокойни Сънища Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Лека На всички и спокойни Сънища лека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 dobro utroЗа теб не стана ли вечер Лека На всички и спокойни Сънища Лека Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари