seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 о вале наспа ли се??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 о вале наспа ли се??? Аз отдавна съм се наспала, ама братлето ми седна на компа, и не можах да ви кажа Добро Утро заради него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Аз отдавна съм се наспала, ама братлето ми седна на компа, и не можах да ви кажа Добро Утро заради него а ясно как си ти?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 а ясно как си ти?? Aми може да се каже сравнително по-добре, от снощи :1000 (30): А ти как си, предполагам добре, щом Иван е бил при теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Aми може да се каже сравнително по-добре, от снощи :1000 (30): А ти как си, предполагам добре, щом Иван е бил при теб хихихи позна.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хихихи позна.... Така да се чува Ох, че се прозявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 оу оу оу оу а бейбе плийс лет ме ноу а бейбе ай ниид ю ай уонт ю Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Eй тая много ме кефи blero-lqlqlq Имаш ли я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Eй тая много ме кефи blero-lqlqlq Имаш ли я ахамз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ахамз Ллялялялялл Страшна, вече ми стана любима, преди това брат ми е беше пуснал на няколко пъти и ми хареса, не че не съм я чувала, ама сега като се заслушах и ми хареса адски много, даже ще я кача сега на Тела, той горкия бъкан със музика само качвам, ама колко ги слушам на него само той си знай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ллялялялялл Страшна, вече ми стана любима, преди това брат ми е беше пуснал на няколко пъти и ми хареса, не че не съм я чувала, ама сега като се заслушах и ми хареса адски много, даже ще я кача сега на Тела, той горкия бъкан със музика само качвам, ама колко ги слушам на него само той си знай важното е музичка да има... пък колко се слуша не е важно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 важното е музичка да има... пък колко се слуша не е важно Нали Мерси за подкрепата А ти нали щеше да учиш ей не изоставай уроците, че после нали знайш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Нали Мерси за подкрепата А ти нали щеше да учиш ей не изоставай уроците, че после нали знайш споко то имам да чета само 2-3 страници.... а и едн превод по английски имам нее мноо така че спокс... ся отивам на кафеееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 споко то имам да чета само 2-3 страници.... а и едн превод по английски имам нее мноо така че спокс... ся отивам на кафеееееее Ок приятно ти кафенце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 изпих си и кафето и сока ... ся май требва да почна с преводите а Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 изпих си и кафето и сока ... ся май требва да почна с преводите а Почвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Почвай почнах... хихи аз съм всестранно развита личност, превеждам.. записвам диск драскам из форума и скайпа ххаххаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 почнах... хихи аз съм всестранно развита личност, превеждам.. записвам диск драскам из форума и скайпа ххаххаа Хехехе, Минутка за Реклама Какво превеждаш по-Английски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Хехехе, Минутка за Реклама Какво превеждаш по-Английски умря циганката дето ме хвалеше и сега аз сама... а превеждам едни текстове с фармацефтична терминология Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 умря циганката дето ме хвалеше и сега аз сама... а превеждам едни текстове с фармацефтична терминология Ахъм и аз си помислих, че нещо със хаповете ще е свързано Оф как спа незнам, нещо от два дена адски ме боли врата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ахъм и аз си помислих, че нещо със хаповете ще е свързано Оф как спа незнам, нещо от два дена адски ме боли врата mi da de s hapowe e swyrzano Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 mi da de s hapowe e swyrzano Кирилица Е да де разбрах ме се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 извинявам се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 25 Author Report Share Публикувано Ноември 25 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хихи виното така действа да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари