valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 извинявам сеИзвинена си Тони не открих известни личности родени на 25 ноември то имаше някакви, ама въобще нищо не пишеше за тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ехехеххее студ на кутийкиииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ИМА НОВ СКАЙП ВИРУС!!! ПРИ ТОВА БЪЛГАРСКИ! Той се казва "VIlizara-Kiflata"! ТОЗИ ВИРУС Е БИОС ВИРУС И ЩЕ УНИЩОЖИ ЦЕЛИЯ ВИ ХАРД ДИСК!!! Скайпникът е veli4ka don4eva ПРАТИ ТОВА НА ВСИЧКИТЕ СИ АБОНАТИ, ЗАЩОТО АКО НЯКОЙ ГО ПРИХВАНЕ, ТОЙ ИДВА ПРИ ТЕБ АВТОМАТИЧНО!!! Кажи това на всичките си приятели в Skype-а да не приемат никой с името "vilito.0077" или "veli4ka don4eva", защото това е вирус, който повержда целия хардуеър. Задължително го прати на всички, дори и на абонатите извън линия, защото, ако някой от тях го хване, ти го получаваш автоматично.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хаахаха вале не вервам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хаахаха вале не вервам... Aбе незнам ама, ми е бактисало от вируси, че и хард диска да ми унищожи Ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bqrqn4eto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Aбе незнам ама, ми е бактисало от вируси, че и хард диска да ми унищожи Ужас тва са пълни глупости бе Вале преди и на мене са ми пращали това нещо ама нямам вирус и харда си ми е цял искам да те имам винаги до мен щом си тук света е необикновен всичко се променя и причината си ти себе си да виждам в твоите очи нещо интересно от Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хахах хубаво е, че има още хора, които вярват на chain letters Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хахах хубаво е, че има още хора, които вярват на chain lettersНе съм казала, че вярвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Абе кой е тоя Клюкар, който е дал линк към новия Форум на някой си със Ник Аsa Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Здравейте Здрасти Влади Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 чАО ми Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ми Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Здравейте :1000 (12): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 :1000 (12): как си Мире ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хваща ме махмурлук /интересно... чак сега / и хващам пътя сега... ше ходя до фантастико да си взема нещо за папане, и за лапчовците... и отивам да нанам... а ти как си? утре ше намина да ви видя за повечко време ако ми остане такова де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 :1000 (12): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 :1000 (12): ехе ко си се размахала такава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ехе ко си се размахала такава разтягам се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 разтягам се щом можеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Заспахте ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Лека на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Лека на всички Лека,Мека и Рошава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Заспахте ли след малко да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 след малко да Брат ми е тука и говори по скайп, изместила съм го на едно столче, наказан Ще го гоня след малко от стаята си щото и аз мисля да си лягам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари