seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Брат ми е тука и говори по скайп, изместила съм го на едно столче, наказан хихихи ама си лоша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хихихи ама си лоша Той друго не заслужава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 хахах вале пази се после да не те бият Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Здравейте! Защо го няма чата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Здравейте! Защо го няма чата? Tам си е даже ви копнах това да се посмеете Тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Хммм интересно. На мене не ми излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Хммм интересно. На мене не ми излиза. Дай Рефреш или излез от форума и пак се върни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Пробвах не става. Явно при мен е проблема, но сега няма да се занимавам. Смятам да си лягам, че утре не ми се мисли. Лека вечер на всички и приятна вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Пробвах не става. Явно при мен е проблема, но сега няма да се занимавам. Смятам да си лягам, че утре не ми се мисли. Лека вечер на всички и приятна вечер! Лека Жоре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 тука има ли некой или не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 тука има ли некой или не Вече има Миме Добро Утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Вече има Миме Добро Утро добро да е вале... как си ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 добро да е вале... как си ти Добре съм Какъв сън сунувах, дано да се сбъдне Само дет малко ме сънмява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Добре съм Какъв сън сунувах, дано да се сбъдне Само дет малко ме сънмява я разкажи на кака си ... съня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 я разкажи на кака си ... съня О не по-добре не Че тука много гледат в тая темичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 О не по-добре не Че тука много гледат в тая темичка пис пис ела ми на скайп-а Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 пис пис ела ми на скайп-а Пис, пис ли На котенце ли мязам, е аз че съм си зодийка Лъвче да Мър, Мър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Пис, пис ли На котенце ли мязам, е аз че съм си зодийка Лъвче да Мър, Мър не сменяй темата...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 не сменяй темата...... Че кой е сменя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Че кой е сменя чакам скайп-аааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 чакам скайп-аааа Добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 чакам си пълномощното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 ЪЪЪЪЪ???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Аааааааааа Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари