Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ставам да гледам Пълня промяна,ако не ме домързи ще пусна лаптопа и ще ви пиша по време на рекламите После всички да сте ми на лице тук,че ще ми трябвате Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ставам да гледам Пълня промяна,ако не ме домързи ще пусна лаптопа и ще ви пиша по време на рекламите Аз ще си пусна тивито тогава да гледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 айде да гледаме Пълна Промяна нямам време да се занимавам с лапета като Валентина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 После всички да сте ми на лице тук,че ще ми трябвате Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 айде да гледаме Пълна Промянанямам време да се занимавам с лапета като Валентина Незнам кой е Лапе в тоя случай Владимире После всички да сте ми на лице тук,че ще ми трябвате Да се надяваме да не ме дигнат пак от компа, ще съм тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ай моля ти се д аправиш всичко обаче в една тема,а не в цял раздел,щото няма такъв голям интерес към него okей... тъкмо ше ви ги накачуля както са с файловете, който иска да ги разглежда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 ЧУх те ли, новата песен на Ивана-Вържи Очите Ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Ето ме мен Малеее,а къв е тоя подпис,тва не е ли подписа на Котката Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ето ме мен здрасти Малеее,а къв е тоя подпис,тва не е ли подписа на Котката да същия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Малеее,а къв е тоя подпис,тва не е ли подписа на Котката Май е нейния, не май а си е нейния де Я да видим Даскалката, как са я направили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мале ба*и промяната Тоя пък колко е забавен белезници и сложи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ох,пропуснах да я видя Я да питам кой от форума е роден на 7 февруари,1977 Как няма да знаеш бе Що питаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Кво стана ся? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Кво стана ся? Ами ко да стане свърши "Пълна Промяна" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 На мене най-много ми хареса вчерашната как я бяха направили :bigemo_harabe_net-129: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Вържи Очите ми, да не виждам как целуваш, как ме гледаш ти, илюзийте ми спести, боли от тях боли, а чуствам как сърцето ми как предателски шепти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 На мене най-много ми хареса вчерашната как я бяха направили :bigemo_harabe_net-129:Май не е я видях нея, ама утре ще дават и двете участнички така, че ще я видя Ми не мога да зацепя Щот явно ми е объркан профила,така ми пишеше в профила Мира е родена тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Май не е я видях нея, ама утре ще дават и двете участнички така, че ще я видя Мира е родена тогава Мира е родена на 06.02 .1977 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е сега пише, че си на Родена на Юни-20-1990 или ти си го поправи Мира е родена на 06.02 .1977 Опс да верно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Значи Момо ни е сбъркал профилите Та се чудя аз к'ви са тез работи Еми случва се и на най-добрите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Е да де,грешната цифричка натиснах Е,то аз си го оправих де :tv_happy: Браво на теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ех аз ако отида в тая пълна промяна ше стана баси якия,хората ше падат по улицата като ме видят. Абе те и сега падат ама тогава ше е различнуууууууууууууууууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ех аз ако отида в тая пълна промяна ше стана баси якия,хората ше падат по улицата като ме видят. Абе те и сега падат ама тогава ше е различуууууууууууууууууу Аз се чудя що все спъвам и падам, то щото си ми все пред очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Аз се чудя що все спъвам и падам, то щото си ми все пред очите еми нормално е не можеш да ме забравиш още разбираемо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари