Нелина Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 добър ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 добър ден Ооооооооо Нели,добър да е как си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Добор Ден Раманиаааа.. как стеее Как е времето при вас...тук в Австралия е малко зле... вали и има доста вятър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Post 2000 в тази тема е мой Нещо си се объркала Добър Ден Раманиаааа.. как стеееКак е времето при вас...тук в Австралия е малко зле... вали и има доста вятър.Добре сме, а ти как си? И тук вчера беше така, дъжд вятър ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ами и аз съм добре..утре имам един изпит, но както и да е... продължава си живота Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ами и аз съм добре..утре имам един изпит, но както и да е... продължава си живота По какво имаш Изпит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 По какво имаш Изпит По биология...за ензими, метаболизъм и хомеостаза... дано мине добреее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 По биология...за ензими, метаболизъм и хомеостаза... дано мине добреее Май се сетих при вас как процедират, предават да кажем един раздел и след това се явявате на изпит, нали така? Ами успех ти желая тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Да така е нещо... Мерсии Валее ще има ли кампания за ВИП в новия форум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Да така е нещо... Мерсии Валее ще има ли кампания за ВИП в новия форум? Ами незнам, но ще попитам и ще те уведомя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 как сте бре хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 как сте бре хора Зле съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Зле съм Що така бе Миме (Вале)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Що така бе Миме (Вале)? Боли ме врата умирам от болкаааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Боли ме врата умирам от болкаааааааааа Мен главата и ми иде да хвана колежката за връта и да чуя как й изпуква :bigemo_harabe_net-189: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Мен главата и ми иде да хвана колежката за връта и да чуя как й изпуква :bigemo_harabe_net-189: Горката ти колежка, какво толкова ти прави тая Мадама бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Даде ми да върша нейната работа, за да си прави тя проекта за университета.А аз още преди 1 месец й казах, че с тоя проект ще си има проблеми и да не чака последния момент.Ама тя нали е проста горката и не ми повярва и реши, че е всемогъща. Сега си върша аз работата и се чудя каква магария да й сътворя Най-много да се мотая и да си питам ушите как са, и накрая па тя да си върши работата.А работата трябва да е свършена до петък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Даде ми да върша нейната работа, за да си прави тя проекта за университета.А аз още преди 1 месец й казах, че с тоя проект ще си има проблеми и да не чака последния момент.Ама тя нали е проста горката и не ми повярва и реши, че е всемогъща. Сега си върша аз работата и се чудя каква магария да й сътворя Най-много да се мотая и да си питам ушите как са, и накрая па тя да си върши работата.А работата трябва да е свършена до петък. Лол Петя Мила недей мисли на момичето злото де Ама ти по-добре си я познваш колежката Тя много ли е важна, че да и вършиш работата от такива ми е дотегнало Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Лол Петя Мила недей мисли на момичето злото де Ама ти по-добре си я познваш колежката Тя много ли е важна, че да и вършиш работата от такива ми е дотегнало Ами аз я познавам от един месец и все се опитва да ми прехвърля работата,ама след последните няколко пъти отрязване имаше известно време мир и днес ми се появява с гръм и трясък- да направиш това,шефа каза.Викам й-ай гледай си работата,Тошко беше тук и нищо не каза,така че ще си го вършиш сама. Те ме предупредиха за нея.Ама само да дойде шефа,ще се напрая на лукова глава и ще му кажа,че не разбирам тва дет върша и и да ми го обясни той. Така че ще видим кой какво е казал.Тъй като аз имам за тази седмица да предавам хотел, а тя има една къща да прави. А за тая мързеливата-колко зло й мисля :1000 (26): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Тъй са старите, като си мислят, че по напред са почнали работа и трябва те да командват дет са вика парада нещо като при мен, шефа каза туй да свършиш и като ме види и ме пита, ама ти кво прайш и са чуди човека Луда работа Какъв Хотел да предаваш Възбуди любопитството ми Тя не е баба с бастун.Малко по-голяма е от мен,ама я мързи да работи и само се чуди как да се измъкне. Ел.проектант съм Вале и чертая електрото на един хотел,които трябва да се предаде до края на седмицата.А заради тая мързеливата съм още на 2-рия етаж.Ама да се оправят.Аз не съм шесторъкия Шива и да чертая на 1000 места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Майни ги такива опитват се да Шефстват ама ти ще и разкажеш играта на тая малка Пи*ла предчуствам го Възбуди Любопитството ми какъв хотел ще предаваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Аха сега разбрах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Добър вечер приятели как е настроението :beer11: The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Добър вечер приятели как е настроението :beer11: Добра да е еми настроението, не е кой знай колко на ниво, ама кво да се прави Ти как си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 да май е така. Ми аз съм добре ти как си The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари