Виктор Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 абе така ще е докато можем ще работим после ще почиваме ми ше почиваме 2 метра под земята Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 ми ше почиваме 2 метра под земята еее стига де , ще почиваме като ни дойде времето там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 еее стига де , ще почиваме като ни дойде времето там е да де аз не съм казал че още утре ще съм там то не се знае нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 е да де аз не съм казал че още утре ще съм там то не се знае нищо да така е Влади аз ще ти казвам лека нощ вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 да така е Влади аз ще ти казвам лека нощ вече ок Лекичка Нели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 ехо има ли някой The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Има кво прая тука незнам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Има кво прая тука незнам нали и аз The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 нали и аз Ами до преди малко нанях и се узовах тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ами до преди малко нанях и се узовах тук така ли сега ще си тука до късно няма да можеш да заспиш The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 така ли сега ще си тука до късно няма да можеш да заспиш Надали преписвам сега едни неща, че утре съм на кормуване и се мятам май в леглото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Надали преписвам сега едни неща, че утре съм на кормуване и се мятам май в леглото какви неща преписваш. Утре ли ти е изпита The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Карал е в ума ми тази отрова дето и викат Любовввввввввввввв Без фарове карам, не мога да повярвам и гумите свирят в мрака с мръсна газ А нашата песен аз да пея не спирам спасение няма в главата ми е тя Издайнице стига, защо не спреш за малко, а спомени болни навяваш ми сега И с триста да карам от тях неще избягам от мен са по-бързи достигат ме пешаааааа какви неща преписваш. Утре ли ти е изпита Да бе утре, не към 15 декември Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Карал е в ума ми тази отрова дето и викат Любовввввввввввввв Без фарове карам, не мога да повярвам и гумите свирят в мрака с мръсна газ А нашата песен аз да пея не спирам спасение няма в главата ми е тя Издайнице стига, защо не спреш за малко, а спомени болни навяваш ми сега И с триста да карам от тях неще избягам от мен са по-бързи достигат ме пешаааааа Да бе утре, не към 15 декември аха ясно The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ти защо нямаш подпис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ще си сложа пак стария подпис The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ще си сложа пак стария подпис Aми действай по-въпроса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Aми действай по-въпроса това ще направя. Действам The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 това ще направя. Действам Така да се чува, ще слушкаш, кака че иначе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Така да се чува, ще слушкаш, кака че иначе хах кака вече си имам подпис The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 хах кака вече си имам подпис аха видях го Тропкаш ли на кючека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Да казвам на сакича да даде другите той вика че му се бъгва нета The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Да казвам на сакича да даде другите той вика че му се бъгва нета E нищо друг път ще ги даде, като му се оправи нетчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 E нищо друг път ще ги даде, като му се оправи нетчето да той е точен ще ги даде The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Лека,Мека и Рошава на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари