Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На 22 съм С някой месец да си по-голяма. Аз януари ще ги подкарам 22те. Тони, Тониииии гушкай си го и си го зимай. Сам в тоя студ не се спи хихихи Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 С някой месец да си по-голяма. Аз януари ще ги подкарам 22те. Тони, Тониииии гушкай си го и си го зимай. Сам в тоя студ не се спи хихихи Наистина съм била по-голяма от теб Ама не беше си писала коя година и месец си, ама сега киорнах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Знаш как ми трябваш? Ела ми тука... ЗА КВО СЪМ ТИ КВО ША МА ПРАЙШ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Знаш как ми трябваш? Ела ми тука... ЗА КВО СЪМ ТИ КВО ША МА ПРАЙШ Ще те разпъва на кръст Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ЗА КВО СЪМ ТИ КВО ША МА ПРАЙШ Абе ти ми ела да се изповядаш, пак аз после ще ти кажа за какво и как. На ЛС-то що не ми отговори? Скам обяснение в писмен вид. ВЕДНАГААААААААА!!!!!!! ------------------------------------------------ Вале и двете сме дъртииии!!!! хихихихи Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ша ида да си изкарам малко туршийка че така на голо не ми върви и са връщам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Абе ти ми ела да се изповядаш, пак аз после ще ти кажа за какво и как. На ЛС-то що не ми отговори? Скам обяснение в писмен вид. ВЕДНАГААААААААА!!!!!!! ------------------------------------------------ Вале и двете сме дъртииии!!!! хихихихи Леле Красиииииии пази се Ако ти трябва охрана звънни една шайба Аз за дърта не се мисля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 абе как се казва тая песен "в тая стара кръчма,на тая стара маса ...и т.н" че иам някав ремикс ама нз как се казва.Вале знаеш ли я С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Махам се от тука щот заради вас не мога да си оскубя ********. Отивам да се изкъпя и съм пак тук (Мъж ми и тая нощ го няма). Пълна скръп. Пазете ми мястоооооо.Аз за дърта не се мисля Шегувах се Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 абе как се казва тая песен "в тая стара кръчма,на тая стара маса ...и т.н" че иам някав ремикс ама нз как се казва.Вале знаеш ли я Ей сега ще ти кажа Мился, че беше Хисарския Поп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 абе как се казва тая песен "в тая стара кръчма,на тая стара маса ...и т.н" че иам някав ремикс ама нз как се казва.Вале знаеш ли я на тая стара маса -се казва браточка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ей сега ще ти кажа Мился, че беше Хисарския Поп Мерси дано знаеш на кой е. С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пълна скръб. Пазете ми мястоооооо.Шегувах се Ше ти го пазим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 сега ще видя Красе С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде сте бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде са, заебаха... а аз се притеснявах че няма да има места Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде са, заебаха... а аз се притеснявах че няма да има места Не ги знам, ама ей сега ще им се скарам в чата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Давай Валеееееее Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Давай Валеееееее Вече им се скарах ама и там млъкнаха и тука никакви ги няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Наплаши ги ей! Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тука сме бре как ще ни няма С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Наплаши ги ей! Да бе, как може, аз съм такова Ангелче Момчета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тука сме бре как ще ни няма Пишете като сте тука Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добър вечер и от мен как сте бе кра ако въобще има някой Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ОООООООООООООООООООООООООО Кире. Много време не съм те виждала. хихихих как си, къде си? Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари