Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Чудя се аз Момо що не ми звъни цял ден и преди малко се сетих,че му ударих шамар в асансъора нощес Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Леле Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде е котката беееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Чудя се аз Момо що не ми звъни цял ден и преди малко се сетих,че му ударих шамар в асансъора нощес Мале милия той Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Къде е котката беееееееее Яде сигурно,че преди малко бяхме в Била да пазаруваме Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Къде е котката беееееееее Ще я викна ей сега да включа кюто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 КОй не чуе, кой не знае за 3ма братяяяяяяя баровци Къде е тоз котак бре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Саки,вземи се упокой малко,че ме наду главата с тия кючеци Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Яде сигурно,че преди малко бяхме в Била да пазаруваме И кво ша ядем?Аре бе КРаси беееееее де си беСаки,вземи се упокой малко,че ме наду главата с тия кючеци Празнувам бе душа, и аз ако съм в София, вие ко мислите,че ша ги моткам музикантите да свирят Аре, некой да са вземе от тоя форум да одим на сватба беееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Саки,вземи се упокой малко,че ме наду главата с тия кючеци Toни снощи как беше кючека на Диджей Фолка-Пружинката яко е бяхте на дупили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мале, мале знай какво да иска той , и аз искам Лаптоп за Коледа ама сама ще си го купувам, както се е видяло да ама аз говоря за истинка кола. За коледа ще ми я подаряват The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Чудя се аз Момо що не ми звъни цял ден и преди малко се сетих,че му ударих шамар в асансъора нощес то бяхте е обърнали на тел.централа,ехех. Кажи ся кво пихте снощи и аз да си поръчам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 то бяхте е обърнали на тел.централа,ехех. Кажи ся кво пихте снощи и аз да си поръчам Ти менюто ли искаш да ти изрежда сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 то бяхте е обърнали на тел.централа,ехех. Кажи ся кво пихте снощи и аз да си поръчам Аз изпих 3 бутилки бяло вино различни марки Котката,Момо и Радо изпиха 3 бутилки Ямболска гроздова А Искате ли снимки? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 И кво ша ядем?Аре бе КРаси беееееее де си беПразнувам бе душа, и аз ако съм в София, вие ко мислите,че ша ги моткам музикантите да свирят Аре, некой да са вземе от тоя форум да одим на сватба беееееееее Татарски бре я вече ги мачкам за мезелък,аре :beer11: наздраве че пак пресъхнах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А те така, ебете ма в гъзъ, хич внимание нема тука, отивам си в чатааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз изпих 3 бутилки бяло вино различни марки Котката,Момо и Радо изпиха 3 бутилки Ямболска гроздова А Искате ли снимки? олеееееее, ми кво са моташ още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А Искате ли снимки?Искали питане, мятай ги А те така, ебете ма в гъзъ, хич внимание нема тука, отивам си в чатааааа Саки, как можа да го кажеш това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А те така, ебете ма в гъзъ, хич внимание нема тука, отивам си в чатааааа ееееееееееееее,как ве браточка недей така с гъзъ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ееееееееееееее,как ве браточка недей така с гъзъ Стига глупости пишете. Той сакича за тва се ядосва The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Стига глупости пишете. Той сакича за тва се ядосва Пишем глупости къде това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Искали питане, мятай ги Саки, как можа да го кажеш това Е, така! Като се дразня! ееееееееееееее,как ве браточка недей така с гъзъ ми, де другаде ахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 олеееееее, ми кво са моташ още Радо,Котката и Момо-пияни кат гЪзове Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Е, така! Като се дразня! Недей са дразни не е хубаво така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Булееееееееееееееееееееееее,чекам снимките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари