gogata_93 Публикувано на Април 6 Report Share Публикувано на Април 6 Защо подписът ми беше махнат с обяснението, че надвишава размерът? Подписът ми беше 400x150 px! Повече потребители са с подписи 500x300 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 надвишавал е 140кб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogata_93 Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 надвишавал е 140кб! Не е! Беше 97.5 kb Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз пък не мога да си сложа. В смисъл преди сиг има 200 символа, сега и 20 символа не ми дава! <_> Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Четете правилата момчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 ^ ^ И кво кат ги прочетат? Тва не значи, че на всяка цена ще ги спазват? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не е! Беше 97.5 kb Пич това важи за теб...доколкото видях аватара ти е около 49 кб... + 97... смятай... Големината в килобайти остава същата ~140kb сборна големина на аватар и подпис. Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари