DIDO Публикувано на Януари 31 Report Share Публикувано на Януари 31 искам да питам дали само при мен има проблем с свалянето от 4storing - всичко си върви добре и започва да сваля но на около 1 % спира и стой на едно място и само бавно намалява скоростта на сваляне и не мога да сваля нищо от там Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не се коси и аз съм така,само от време на време успявам да сваля нещо и то в продължение на часове.Преди няколко дена от 15.00 до 23.00 се опитвах да сваля една мп3 от ~2мб и накрая помолих 'сакича' да ми я прати по Скайпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 При мен не е така.От 4storing i tranzit свалям и качвам най бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
small_lud Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 При мен не е така.От 4storing i tranzit свалям и качвам най бързо. и Според мен е така даже от @Bgshare. хора от Чужбина не могат да изтеглят според мен дай те на 4Сторинг Винаги или пробаите 4sharing.com Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 От 4сторинг свалям без проблеми, перфектно е за хората в чужбина и доста бързо се свля, също и от Транзита въпреки, че не е за предпочитане да се качва там понеже след два дена файловете явно ги изтриват Незнам къде ти е проблема, но предполагам че от доставчиците ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Използвам винаги 4storing обаче и на мен ми го прави тоя проблем!Почва да сваля с максимална скорост и изведнъж спира!Трябва да натиснеш наново да свалиш файла иначе нестава!А относно транзита там файловете се съхраняват 120 часа и после се изтриват,което е доста неудобно!Дано оправят проблема с 4 storing, защото и хората от чужбина използват него за сваляне на бг музика и не само! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suasan81 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Аз пък немам проблем със свалянето но въобще не ми дава да качвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Да вчера забелязах, че временно е преустановено качването на видеофайлове в 4storing :1000 (29):но не и аудио. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 И при мен има проблем, с 20 или до 50к свалям... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Повече от 15 мин.се опитавам да сваля мп3 на орк.Парламент и не става.Стигам до цифрите /кода/,въвеждам ги и изненадаааа нови цифри и така повече от 20 пъти и аз се отказах. П.С. Същото се получи и с Deep Zone - Lesno Se Vuzbujdam,но пробвах само 3 пъти и се отказах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Повече от 15 мин.се опитавам да сваля мп3 на орк.Парламент и не става.Стигам до цифрите /кода/,въвеждам ги и изненадаааа нови цифри и така повече от 20 пъти и аз се отказах. П.С. Същото се получи и с Deep Zone - Lesno Se Vuzbujdam,но пробвах само 3 пъти и се отказах. Аз сега го свалям, забило ми е някъде на 55% и свалям със 4,58КБ :1000 (29): Голем зор, ей хахаха, Митко аз после ще дам линк от бгшеър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Явно има проблем в нета като цяло, преди малко от скайпа свалях черно-бяла снимка 908 кб за около 4 минути.А и в един друг форум страниците се отваряха много бавно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 И при мен има проблем от известно време с 4сторинга, нищо не мога да изтегля като хората. |-( От транзита и бгшер ми е супер бързо. при мен от дата си тегли супер бързо незнам какво става! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Аз пък немам проблем със свалянето но въобще не ми дава да качвам Да и на мен, въобще не мога нищо да кача, като пробвам и само зацепва и нищо не се качва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Това е върха на сладоледа,от днес вече и не ми се отваря Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Явно проблема е в доставчиците ви.При мен се отваря и качвам и свалям много бързо.Една песен от 3-8 мб я качвам или свалям за 2-6 секунди.Когато нямам проблем с нета де.Снощи имаше авария и беше със стойности на БТК.Като мерна скоростта със спийдтест ми дава сваляняне 25000-29000кбс и качване 23000-26000кбс. със София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 След като ми се наложи да си дам основния хард за да се опитат да спасят нещо от него /в което се съмнявам/ си взех нов хард и си инсталирах Windows-а.Сега вече нямам никакви проблеми с 4сторинг.Така че не е лошо който има проблеми с 4сторинг,да си направи една профилактична преинсталация на Windows-а,може и да се оправи проблема П.С. Харда се прецака при опит да си сменя Windows-а от ghost-а.Дали ghost-а не беше в ред, или пък за това че компа угасна точно в това време,или пък заради нещо друго /нещо което се е промъкнало/,нямам си и най-малка представа,само гадая.Факт е че 250гб "отидоха на кино" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 При мен спира само когато нета ми е слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 сега свалях песента на Гергана и нямаше проблеми не знам какво ставаше преди! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.